Yemekteyiz - Show Tv

yeni yarışmadılarla başladı arkadaşlar
şimdilik yarışan bayan güzel yemekler yapıyor gibi geldi bana.
bakalım neler olacakç

canan hn beğendim bayağı hamarat yemekleride tam yemek marifetli seviyeli

ilk kes beğendim

genc sarısın kızın konusmasına gıcık oldum.makyajıda cok kotu.ruju dudagının ıkı katı kadar dısarıdan surmus ya.genc sarı kravatlı erkekte herseyı bılıyor masallah.her yemek hakkında fıkrı var,boylesınede sınır oluyorum ya.oh soyledım rahatladım

buğünki bayanı bende begendim
güzelde yaptı aslında yemekleri
sarışın kızda biraz kendini göstermeye
çalışıyor gibi geldi bana.
yarın hareketli geçeçek belli.

buğünki bayanı bende begendim
güzelde yaptı aslında yemekleri
sarışın kızda biraz kendini göstermeye
çalışıyor gibi geldi bana.
yarın hareketli geçeçek belli.

sarışın uzunşaçlı güzel bir süs bebeği onun yapacağı yemek dogru düzgün olacağını sanmıyorum, kaydirigubbakcemileukala kaba olacak sanki onun dah bir çok fırın ekmek yemesi lazım
öyle mini etek ile güzel hamarat olunmuyor sadece iş dünyasında zirvede olur o
laelaelaelaelae

Dünkü hanımı çok beğendim ben. Ne yaptığını bilen, temiz ve becerikli bir hanımdı. Bana kalırsa görüp göreceğimiz sofra da buydu. Diğerlerini hiç gözüm tutmadı. Özellikle de o sarışın hatunu...
Bugün onun evindeler ve sanırım çok eğleneceğiz. Dün gece bir kaç dakikasını gösterdi de şaşırdım kaldım. Mutlaka izleyin.

kız şaka gibi ya,

saçlar da peruk sanırım
kaydirigubbakcemile3

esra-ceyda kardeşlerin kuzeni falan herhalde:roflol:

valla gerçek sarışınmı bilmiyorum ama saf olduğu kesin, o kısacık eteği giymesi tarkanın bile dikkatini çekti:hulya:

sakar değilim diyo mutfağı yıktı yakaydirigubbakcemile3

Canan hanimi bende cok begendim. Cok temiz we becerikli bir bayan.
O sarisin yellozuda hic begenmedim kukla gibi ayni.

çocukluğumdan beri yemek yaparım diyo, çocukluğundan beri yemek yapan insan böylemi olur yaakannehirakannehirakannehir

helva dediği tatlıyı bodrum da yarışma olduğu zaman beyaz saçlı adam yapmıştı ondan yapıcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…