Yemekteyiz - Show Tv

gülay hanıma sinir oldum..adalaetten falan filan bahsedip durdu ama hepsi de dün vedata 2 puan verdi buğünde yelize 2 puan verdiler..yahu uğraşsan 2 puan uğraşmasan 2 puan...eee o zaman ne anlamı kalıyor yarışmanın...saçmalık..vedatla nasıl yelizi yada gamze ile nasıl yelizi bir tutuyorlar

gülay hanıma sinir oldum..adalaetten falan filan bahsedip durdu ama hepsi de dün vedata 2 puan verdi buğünde yelize 2 puan verdiler..yahu uğraşsan 2 puan uğraşmasan 2 puan...eee o zaman ne anlamı kalıyor yarışmanın...saçmalık..vedatla nasıl yelizi yada gamze ile nasıl yelizi bir tutuyorlar

bende o kadını sevmedim son yarışmacının yemeklerine bakmadan inşa
llah ben kazanırımj diyor amada kendini beğenmiş

aslında vedata acıdım yaa yazık adama işsiz kalmış annesine bakıyor
belki bir umut öne çıkarımda beni farkederler falan diye öyle hareketler yaptı yaptıkçada battı
gerçekte öyle bir insan olduğunu sanmıyorum

yeliz olmalıydı ama bence ya:KK43:
ya bu gülay kesin şaduman yaa..bu kadar benzer mi insan insana
bi de en başta ben göğüskanseri oldum sol göğsüm ve sol taraf lenflerim alındı ve oyüzden sol kolumu çok yoramam demişti ama
dekolte de göğüs var???anlamadım

yeliz olmalıydı ama bence ya:KK43:
ya bu gülay kesin şaduman yaa..bu kadar benzer mi insan insana
bi de en başta ben göğüskanseri oldum sol göğsüm ve sol taraf lenflerim alındı ve oyüzden sol kolumu çok yoramam demişti ama
dekolte de göğüs var???anlamadım

yapay göğüs yapıyolar ya canım, kanser yüzünden göğsü alınanlar için

Buyrun kızlar, karşılaştırın bakalım delikafadulden

adszpf.png

evet gülay hanım kazandı
içlerind een iyi yemegi o yapmıştı bence
haketti diye düşünüyorum.

evet yemeklerini güzel yapmıştı,birde o dili ve fesatlığı olmasaydı.yelizde söledi hakeden kazandı diye ama o nedense yelizi hep oynamakla suçladı.sonunda oynayan kim belli oldu.tabiiki gülay

Arkadaşlar dün yeliz hanımın yaptığı tavuk salatasının tarifini verebilecek varmı? ben kaçırdım orayı izleyemedimde?

Arkadaşlar dün yeliz hanımın yaptığı tavuk salatasının tarifini verebilecek varmı? ben kaçırdım orayı izleyemedimde?

Tam emin olmamakla birlikte hatırladığım kadarını yazayım:
Tavuk etlerini haşlayıp didikledi. İçine mayonez, yoğurt ve taze soğan koydu. Bir de ince çekilmiş ceviz ekledi. Kırmızı pul biberle de süsledi.

X