Yemekteyiz - Show Tv

son moda 2 puan vermek bu kadar mı kötü yemekler yani insanın emeğini yok sayıyorlar çok saçma kendileri 1. olmak için 2 puan veriyorlar
sms olayı kalktığından beri 2 puan veriyorlar :dilcikar:

evet kesin sercanın suçukaydirigubbakcemile3

biz chess'e ,kk İzmir buluşmasında laf atıyoruz hıc bıze cevap vermıyor :umursamaz: :dilcikar:

şikayet ettım ıste senı en cok yazdıgın topiğe ,birazdan gidip askı memmu ya da yazıcam :1ninca:

ben ızlemedım yahu bugun de bir baktım ,adamın bırı sarkı soyluyordu kapattım hemen kaydirigubbakcemile3

bu haftakiler hepsi birbirinden beter bence yazık kadının peçetesine kadar laf ettiler sadece saç uzmanı olan bayan biraz daha mantıklı gibi geldi bana ama onun da ne olacağı belli olmaz bu yarışma bi alem ilk zamanlarında böyle değildi şimdi nerde kıl insan var bulup geliyorlar

o ev hanımı hanfendi çok fettan valla o herkese çektirecek pek bilmiş ama onun gününü de çok merak ediyorum kesin bi fiyasko olur

aaaa okumadım canım bi bakayım

valla ev hanımı kök söktürcek bunlara bence

artık favori bulamıyorum valla bu yarışmada

ben bugünkü kadının elinden diğil yemek yemk su bile içmem midem bulandı resmen ne iğrenç bi giyinme tarzı kimseyede kolay kolay iğrenç demem kelimeden de hoşlanmam zaten ama bu kadın hakediyo bişey giymeseydi bali herbişeyini görmüş kadar olduk seni kocan izliyo ailen izliyo bu ne rezaler insan kendine bi çekidüzen vermezmi hiç mi ayna yok evde 8 puan ona çok bile evli barklı kadınsın çocuğunda var düpedüz terbiyesizlik zaten ille bitanede totoş sokuyolar yarışamaya totoşlar yarışıyo yarışması olarak değiştirsinler bence adını yarışmanın

aynen katılıyorum

ya bugünki kadın neydi ya ,sanki manken anasını satim bembeyaz giymiş o kilolara ,basenleri ,sarkan göbeği hatta selülitleri bile alenen ortalıktaydı ,saçlar mısır püskülü gibi ,bir tutamıda gözünün önünde ,tokalar rüküş ,çok kötüydü yaa,mutfakta ocağı perdenin önüne koymuş ,yağdan görünmüyodur o perde kesin ,birde yangın çıkar ayol o ne biçim mutfak düzeni öyle ,berbattı bugün ,
2 yumuşak bulmuşlar yine ,bıyıklı yumuşak valla ,cemil ipekçi gibi :))

ya dün 2 ses sanatçısı var diye benim kafam karışmıştı ya, bu bıyıklı sonradan o bıyığı kescek ondan benim kafa karıştı, 3 adammı var yarışmada diyorumkaydirigubbakcemile3

sakallıda bankacımı tiyatrocumu belli deği, herkeste bi artist-aktör olma özentisi:bbo:

dünkü kadın felaketti zatenlülülülülülü

ev hanımı arızalaelaelaelaelae

bence şuan için en usturublusu diğer sarışın ürün marka müdürü 29 yaşında olan
CADIARZU

Azıcık göbeğim var, onu da örteceğim diye anam ağlıyor.
Millet neresinde fazlalık varsa görünsün diye uğraşıyor oysa. Ne kadar kötü bir giysi seçimiydi o öyle. Saçları ve tüyleri de söylemeden geçemeyeceğim.
Eh doğal olarak böyle bir tipin elinden çıkan yemekler de insanın içine sinmez tabii. Dün
izlerken bunları hissettim ben.

gene bulmuşlar seçmece kişileriakannehir
dünkü ev sahibi neydi Allahım beyaz çok cesaret isteyen bir kıyafettir hele ki o fizikle nası giymiş böyle bişey ...herkes kendine yakışına giymeli sırf gösteriş için bazı giyilen şeyler çok basit duruyor...

ay evet ya o kadını hiç beğenmedim kokoşmuş bide ne kokoşu ya bildiğin göz yorucu değişik bişey kafasına takmış püskülleri, kocası koşturdu herşeye. çok salak yaaaaaaa :mymeka:
kilolarını kapatacağına dapdar beyaz giyinmiş delimi neeee :uhm:
bide alışverişten dönünce ben üzerimi değiştireym siz evi gezin dedi ama üzerini değiştrmeden geri geldi ::) anlamadı ben :)

dünkü bayanın kıyafeti gerçekten de çok kötü idi..hele sütyen askılarının gözükmesi çok çirkin..bazılarının gözüküyor ya ben hiç hoş bulmuyorum....yemeklere gelince biraz özen gösterebilirdi..tatlıyı benimde yiyesim gelmedi

ay bu ses sanatçısı öldürdü beni ya, portakallı zeytinyağlıya bi ton laf etti, değişiklik olsun daha çok puan almak içinmiş, türk kültüründe portakalın yeri yokmuşakannehir

dün çok bilmişlik yapıyodu hanfendi bugün eli ayağı birbirine girdi dünkü kız bile bundan daha sakindi kaç yıllık ev hanımı olacak bir de

zaten cok konusan kendı gunu gelınce hıcbır seyı beceremıyor.bu kadınında cok temız ve lezzetlı yemekler yaptıgını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…