Yemekteyiz - Show Tv

o bankacı adamda herseyden cok anlarmıs gıbı konusmuyormu sınır oluyorum.ben su yemegı soyle bu yemegı boyle yapıyorum dıyor ama acaba evınde hıc mutfaga gırdımı cok merak edıyorum.kendını gurme zannedıyor galıba

o bankacı adamda herseyden cok anlarmıs gıbı konusmuyormu sınır oluyorum.ben su yemegı soyle bu yemegı boyle yapıyorum dıyor ama acaba evınde hıc mutfaga gırdımı cok merak edıyorum.kendını gurme zannedıyor galıba

kaydirigubbakcemile3 kendini gurme zannedenler boyunun ölçüsünü alıp gidiyorlar genelde kaydirigubbakcemile3

mor gömlekli şarkıcı adam bu kadını savunup duruyor ya sanki kurulmuş gibi
kadın da kendine laf ettirmiyor hiç hemen cevabı yapıştırıyor

ayy bu gamze çok gıcık bide şu saçlarını gözünün önünden çekse sinir oldum

Son düzenleme:
Bende çerkez tavuğunu çok severim günde 3 öğün yerim ... dermişim...
Buldunuz yiyin işte ne öyle nimete laf atmalar .....
Saygısız anacım bunlar saygısız hergün evlerinde kraliyet sofrası filan mı hazırlıyorlar ...
Ohhh epeydir uğramamıştım buraya içimi boşallttım biraz..:kızgın:

bence bugünki kadın hem hanımefendi hemde çok şıktı ,yemekleride güzel ve temiz yaptı bence ,iyi bari yine hepsi 2 puan vermedi ..

hiç yemek yaptımı bilmem de pek çok yemeği tatdığı 9 aylık hamile görünümlü karnından belli...eee bu adam konuşmasında kim konuşsun

X