Yemekteyiz - Show Tv

ya ayrıca bızım yemekteyızınde seyi cıktı artık.baydılar ya. ben mardınde oturuyorum bu mardınden katılan uzunboylu adamla tanıstık bunlar yarısmacılara para vermıyorlarmıs ya o adam daha alamamıs bır sene ıcınde demısler yanı o cekın karsılıgı yokmusakannehirakannehirakannehir

neden sikayet etmiyo..biryerlere basvuramazmi aceba..okadar elestiri okadar hakaret ,emek veriliyo yemek alisveris derken..birde o insanlarin sayesinde bu program devam ediyo....bari bi karsiligi olsun...

show tv acunla kutu açtırmada milyarlar dağıtacağına versin insanların parasını...
hoş para olsa kurtlar vadisi gibi reyting rekorları kıran bir diziyi kaçırmazdı elinden de neyse...

acun veryormuki çıkan paraları tony yeni yapılan bir röportajında ''bir sene içinde verecekler paramı demişti ''
o da vermemişti daha show tv milleti uyutuyor galibaCADIARZU:eek:klava:

show tv nin devler ligi futbol turnuvasında kaptanlarda (Takım kaptanları: Pascal Nouma, Sergen Yalçın, Tanju Çolak, Hakan Ünsal, Pierre Van Hooijdonk, Elvir Boliç) adam başı 100 bin alacaklarken sürekli erteleniyorlarmış. henüz alamamışlar paralarını. buda acun ılıcalı'nın programı..

show tv nin devler ligi futbol turnuvasında kaptanlarda (Takım kaptanları: Pascal Nouma, Sergen Yalçın, Tanju Çolak, Hakan Ünsal, Pierre Van Hooijdonk, Elvir Boliç) adam başı 100 bin alacaklarken sürekli erteleniyorlarmış. henüz alamamışlar paralarını. buda acun ılıcalı'nın programı..

bu kanalda bi tuhaflik var ama ne...onca paralar nereye gidiyor...kimbilir belki ülkühanda almamistir parasini....

evet chess gıcık belli oldu ne gıcık adam hiç susmuyr öne çıkmaya çalışıyr çok ukala

ceyhun iyi bir ev sahibiydi, beyefendi.. bayanlarda iyi ama nedime yarışma boyunca nasıl tahammül edeceğim bilemiyorum:eek:lmaz: şimdiden başım şişti:bbo:

bu haftaki yarışmadaki o genç kızımıza hafiften sinir oldum.
sivrilme çabası içerisinde şu lafı ettiğinde kalkıp yolasım geldi....

tatlı geldiğinde..
ben bu tatlıyı ne tattım ne adını biliyorum.
bilmediğim birşeyi eleştirip puan veremem ben bu tatlıyı yok sayıyorum!!!!!!!

terbiyesiz yaaa sonra 2 dk içinde tükürdüğünü yalayıp en çok tatlıyı beğendim dedi...

o sarışın olgun ablamız çok hoşuma gitti ve Füzun Önal a çok benzettim tavırlarını ve tipini..

esmer 6 aylık bebeği olan kadıncağızın ilk etapta tokalaşmaması hoş olmadı tokalaş git elini yıka ama kameralar önünde insanların elini havada bırakmak ayıp...yazık yüzleri ne kötü oldu....

nedim bana şimdilik pek itici gelmedi tabii hareketleri biraz cıvık ama somurtkan kasıntı biri olmasındansa böyle deli dolu birisinini izlemeyi tercih ederim....

daha erken bakalım hafta içinde fikirlerim değişebilir...

X