Yemekteyiz - Show Tv

bugün alman programindan ünlüler yemek yarismasini gördüm soke oldum...almanlarda azmis
kadin cin yemekleri yapmis..böceyinden sushisine kadar..igrencti..neyse..bi diyer yarismacinin biri kalkti yemeyi görünce bi kac dakika sonra gelcem dedi..gitmis mangallik sosis almis ..kaynak yapmak icin tüplü bi alet almis önce sosisleri kizarti öyle havada..sonra cok büyük bi zevkle yedi..üstünede bi sigara yakti..sonra sushinin üzerine söndürdü...sonra kadin gel senle bi oyun oynayalim dedi kapiyi acti ve kovdu zorlan elleriyle itikleyerek...dün olmus bu olay..bugünkü yarismaci adaminda gözü korkmus olmaliki dünki adamin davranislarindan cep tel.ini aradi ve gelmesini istemedi...

akannehirakannehirakannehir
aman bizimkiler melaikeymiş be alman yarışmacıların yanındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bunları yakında bizimkilerde yaparsa şaşırmam valla, yeterki reyting olsun onlara:mymeka:

kızlar dilek birinci oldu hiç haketmediği halde yasemin alsaydı keşke hiçbişeyi haketmedi bu kız halk oylaması keşke kalkmasaydı o zaman havasını alırdı dilek

o neymiş öleeeee ya baklavaaaaa

valla bende cok sasirdim bi magazin programinda gördüm bugün tesadüfen..saka yapiyorlar sandim bir an..ama gercekmis.. devami var sanirim bu gece ..bi bakacagim daha neler olacak...millet sasirdi artik reyting ugruna neler yapacagini...eyer bulabilirsem tekrarini klip linkini burya veririm yarin

Son düzenleme:
ben bu hatay grubunu hiç beğenmedim hepsi çok bencillerdi acayip hemde hiç kimse hiç bişeyi beğenmezmi ya hepside ödülü almak adına kimseye yüksek puan vermedi çok kötülerdi hiç zevk almadım sürekli bi kavga atışma hele o dilek tabağına alıyo yemekleri bu ne bu olmamış bu da olmamış bu da olmamış die tek tek bağıra bağıra ayyy çok banel bi kız yani hiç hataylı birisini tanımayanlar hatayın insanını hep bunlar gibi sanacak

ayrıca hic inandırıcı oynamıyorlar.bırde kadın nerdeyse evı yakacaktı elındkıyle hahahaha :roflol::roflol:a.s bu ne beee

ya ayrıca bızım yemekteyızınde seyi cıktı artık.baydılar ya. ben mardınde oturuyorum bu mardınden katılan uzunboylu adamla tanıstık bunlar yarısmacılara para vermıyorlarmıs ya o adam daha alamamıs bır sene ıcınde demısler yanı o cekın karsılıgı yokmusakannehirakannehirakannehir

nasil yani .bizi uyutuyorlarmi..öyle bir sey varsa bakmam bu programa bir daha

bir sene miakannehir 10 bini bile veremiyorlarsa ödülü niye 20 bine çıkardılar (

show tv acunla kutu açtırmada milyarlar dağıtacağına versin insanların parasını...
hoş para olsa kurtlar vadisi gibi reyting rekorları kıran bir diziyi kaçırmazdı elinden de neyse...

çok ayıp ya. koca show tv nin, 20 milyar verecek parasımı yokmuş. bunu duyan hiç girmesin o zaman. ne anlamı var ki. o kadar uğraşa,birde üstüne gerilmeye,laf yemeye...

akannehir yazık valla yuh yani show tvyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…