Yemekteyiz - Show Tv

kesin 1. dilek olucak çünkü bunlar 2 den başka puan bilmiyor bu akşam ki adam da 8 puan alır
dilek 1.olur

aslinda iyi olur dilekin 1.olmasi..pasakli sey kendine biraz ceki düzen verir....sacini basini yaptirir..görüntü kirliligi vermez türker beyin tabiriyle...kaydirigubbakcemile3

gerci sac bas bakimi o kadar para gerektirmiyo..ama..neyse...insan sacini bagladiginda ortadan ayirip hafif jel sürüp düzlese sacini tararken o bile yeter....birisi buna sac baglamayida ögretsin...dilek oku burayi bak sac nasil baglanirmis ögren.-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Tahmınımce Şakir Beyi ne kadar begenselerde hakettıgı puanı vermeyecekler ve Dilek 1. olur dıyorum...
Ya anlamadıgım sarısın olan bayan 5 yıldır yasıyormus orada,peki aslen oralımıymış?Kız kardesının yanına tasınmıs ama hatayla alakaları ne acaba?

Ayy Dilek gıcığı birinci olursa yuhh derim yaa.Ne kadar cahil ve görgüsüz...
Gerçekten eğitim şart!!!
Birde ne ses var yaa Dlekte ıyyyyy:mymeka:

Dün istinyede hastanede,pirensesle yarışan bi kız vardı sanırım özgeydi adı,onu gördüm -tatlicadiarzu-
Tv de biraz daha boylu poslu görünüyodu ufacıcıııkk bişemiş,-tatlicadiarzu-
Bu hafta da dileğe resmen uyuz oldum..kendi fikrini sölüyo ama hep onun gibi düşünen birini arıyo peşine,asla kendine güveni yok..sürekli haksızmıyım arkadaşlar,siz ne düşünüyosunuz gibi..bide mesela önce onların fikirlerni alıyo ona göre yorum yapıyo.resmen kara cahil..hele o konuşması yokmu bilmiş bilmiş..deniz geliyo ama onun hakkından
delikafadulden

deniz diğer 3 kişiye de dediği gibi şakirin menüsüne de çok basit çok basit deyip durdu, insan biraz kendine bakar ya, kendi komplike ne yaptı acaba
dikkate ederseniz hatay yemekleri dedi durdu ama hiç bir hatay yemeğinide beyenmeyip sürekli basit deyip durdu, bu ne perhis bu ne lahana turşusu
dengesiz kadın ya, kazanamayacak olmanın acısını kimden çıkaracağını şaşırdı
madem hataylıları sevmiyorsun hatay yemeklerini sevmiyorsun, o yarışmada ne işin var, dört tarafında hatay ve hatay yemekleri olacağını bilmiyormuydun yani
, istanbuldan katılsaydın o zaman

Son düzenleme:
ben dün yemek yapan adamı çok beğendim çok zahmet verdi bir bayan gibiydi maşallah evli değil sanırım değilmi şayet evliyse hanımı çok şanslı ben bu bölümü hiç seyredemedim ama dünkü adamı tuttum onun yaptığını diğer bayanlar bile yapamazdı herşeydende anlıyor bravoooalkisalkisalkis

X