Yemekteyiz - Show Tv

Allah'ım Dilek birinci gidiyo!!!! Hem de o yemeklerle, o dağınıklığıyla, sürekli saçını kaşımasıyla...Öğğğğ kafamçokkarıştı

dilek en iyisi ellerini cin yapistiricisiyla sacina yapistirsin..hep elleri saclarinda kalsin..sanki güzel saclari varmis gibi elleri hep saclarinda...:tomato::tomato:

Son düzenleme:
valla sırf antakyalıyım diye bakıyorum ama bizleride rezil ettiler ona yanıyorum denizde bi künefedir diye tutturmuş onu basması pişirmesi uzun sürcek bu seferde yetiştiremediniz diye laf edecek köprübaşında bi yedirsinler bari onada sussun artık

vallahi denizin künefe geyiğinden banada fenalık geldi, sen puding yap onlar künefe yapsın, olduuuu

valla dileğin sesinin ayarı yok, kaba saba, görgüsüz, ama bence denizle hakandan daha iyi bi insan
denizle hakan çok sinsi geliyor bana

kadınlar kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı
dileğinde arabaya parmağı sıkışıcağına dili sıkışsaydı :roflol:

yine herkes 2 vercek bence, 2 taban puan bildiğim kadarıyla yani 1 puan veremiyorlar, olsa bayıla bayıla verirlerdikaydirigubbakcemile3

hakan çok kötü hakaret etti yemekleri dökerken, hayvanlar benim yemeklerimin tadını daha iyi anlar dedi

halka oylaması kalkmadıysa belki yasemin 1. olur ama belli olmaz dileği çok ezmeye çalıştıkları için halk oylamsındada dilek 1. olabilir, geçen haftaki ışık gibi

X