Yemekteyiz - Show Tv

halk oylaması kalkmış sanırım, iyi mi oldu kötü mü karar veremedim:uhm: yarın dilek 1. olacak diye düşünüyorumfisfisfis

halk oylaması yok kalkmış
ayyy bunlara 2 den başka numara vermemişler galiba habire 2 veriyorlar ya insanın emeğine hakaret resmen

kizlar kacirdiginiz bölümleri burdan bakabilirsiniz..isikin tatlisinin tarifinide alabilirsiniz ....
http://bedavaseyret.net/yemekteyiz-15-kasim-2009-izle.html

kizlar link acildimi sizde

tatlinin tarifi..
bir cay bardagi siviyagda yarim paket kadayifi elleriyle ufaltip kavruyo kizarana kadar...icine 5 corba kasigi seker ilave etti..sonra yeterince ceviz...

kremasi icin bir litre süte bir orta boy fincan nisasta..bir fincanda seker galiba tam olarak gösterilmedi.....kivamini aldiktan sonra biraz soguttu..sonra 1 paket 250 ml kaymakla karistirdi

bir borcama kadayifin yarisini koydu..üzerine kaymakli puding ve yine kalan kadayifi dagitti üzerine..ben deneyeceyim..tadi cok ilginc bi tatliya benziyor

Halk oylaması kalkmış:KK43:Gerçi oylama olsa da dilek 1. olurdu o kadar acındırdı ki kendini sinir oldum kadına aman yokolsun bir an önce ekrandan o ne yaaaaaaa....Kabus gibiydi vallahi
Parmağına olan bence halinin sonucuydu,o kadar kızgınlık var ona karşı,bi şekilde çıkacaktı bi tarafından:)Ben bile kudurdum burada yaa

hakan çok kötü hakaret etti yemekleri dökerken, hayvanlar benim yemeklerimin tadını daha iyi anlar dedi

bundan daha büyük bi hakaret olamaz bence çok ayıp etti.kızlar bu akşamı eşimle izledik adam şok oldu bu ne böyle dedi,tabi geçmişi bilmediği için kaydirigubbakcemile2 hakan açok acıdı dileğe aşırı sinirlendi acayip kaptırdı kendini-tatlicadiarzu-

bundan daha büyük bi hakaret olamaz bence çok ayıp etti.kızlar bu akşamı eşimle izledik adam şok oldu bu ne böyle dedi,tabi geçmişi bilmediği için kaydirigubbakcemile2 hakan açok acıdı dileğe aşırı sinirlendi acayip kaptırdı kendini-tatlicadiarzu-

valla hakan dileğin evinde daha beterdi, radar gibiydi resmen

allahtan bu hakan kadın olmamış ya, kafasındakini eşarp gibi düşündümde birdenkaydirigubbakcemile3

Annem de onun besliyorum lafına "o hayvan mı ki beslensin"dedi

Kendini TDK çalışanı zanneder de çoğu zaman,gözünden hiç kaçmaz hatunun

ben bu Dilek in saçlarına sinir oldum ya insan bi taramaz mı sanki kamerada bilerek onun saçını çekiyordu her yerinde tel toka

bence denizde güzel yaptı yemekleri bana göre yaseminden daha iyiydi
aslında yasemin çok kompleksli bi kadın bugün izlerken 2 yorumuna çok kızdım mutfaklara bakma konusu açıldı bi değişik bi söz kullandı orda evin durumu mutfağı belli eder diye o kişinin temizliği ile alakalıdır durumu iyi olup temiz olması anlamına gelmiyo bi lafı daha vardı yok hakan bekarmışta yemekleri içinden gelerek yememişmiş onu hiç sevmedim nedense zaten dileği söylememe gerek yok bukadar çirkeflik olur hakanı izlemedim bugün nasıl yaptı ama herşeyi doğal yapmış uğraşmış annemler beğendi ev sahipliğide diğerlerine göre iyiydi ama oda yarışmanın hırsına kaptırmıştı kendini diğerlerin evinde şakirde pek bişey yapamaz içimdende hiçbirrinin birinci olması gelmiyo ama kötünün iyisi hakan bence o olsun

Dün Hakan döktürdü vallahi. Ne kadar seri ve ne kadar kendinden emin bir hali vardı. Bir erkek için oldukça iyi bir performans sergiledi.
Tabii ki hiç bir şeyi beğenilmedi ve Deniz ile aynı puanı aldı.
Boşuna uğraştı garibim. Humusun nohutunu haşlamak, süzgeçten geçirmek, muhammaranın baş biberini kıyma makinesinden geçirmek senin neyine?
Belli değil mi takdir görmeyeceğin?
Hanımların hepsi tırstı senden, bastılar 2 puanı...
O Dilek birinci olacak ve herkesi isyan ettirecek, görürsünüz...

X