Yemekteyiz - Show Tv

erkekler ayrı alem, gene de en iyisi yasemin

o yörelerde yarışan insanlar genelde çok kompleksli oluyolar nedense
yarıştıkları yöreleri temsil ediyolar sonuçta ama daha çok rezil ediyolar

yasemin kesinlikle 2 puanı haketmiyordu. toplamda 10 puandan fazla almalıydı, haksızlık yaptılarlmaz:

yasemin kesinlikle 2 puanı haketmiyordu. toplamda 10 puandan fazla almalıydı, haksızlık yaptılarlmaz:

evet, dilekle denizle kıyas edilmezdi bence, sadece orman kebabı kötü gibiydi, deniz kıskançlıktan çatladı amakaydirigubbakcemile3

kesinlikle özellikle seçiyorlar bu tipleri..
hafta başından beri izliyorum resmen tiksindim...

dilek ne içici ne pasaklı bir tip öyle...
sesi/konuşması kulaklarımı tırmalıyor...

deniz desen elinde bi yelpaze yellenip duruyor ayıp beee sofrada bari bırak elinden resmen kendisiyle dalga geçiriyor...

kuaför bey desen tuhaf...

şakire hiç değinmiyorum! "karabibersiz pilav makyajsız kadın gibidir sevmem! " ne itici bir benzetme böyle...

yasemin onlara nazaran daha aklı başlında daha oturaklı bir bayan ama harcadılar arada bu gün o puanları haketmiyodu en iyi masa ve diğerlerine nazaran daha güzeldi yemekleri...

ama şu dilek yokmu şu dileeek yemin ediyorum yolasım geliyor çirkin şey...

tamamen katılıyorum.
deniz herhalde menapoza giriyo durmadan ateş basıyo onu:)))
bide antakyalıları çok aşağılıyo ne alıp veremediği varsa onlarla.oyüzden bence sonuncu olur zaten halk oylamalarında.

yaa kızlar hayatımda böyle insanlar görmedim bütün antakyalı arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum ama bunlar ne böyle yaaaa izlerken sinir oldum yazık yasemin hanım zor dayandı dileği,denizi,berberi,şakiri,, nerde cır cır konuşan var onları seçiyolar galiba reyting kaygısı yüzünden
yazık dün yasemin hanıma acıdım inş. halk oylamasında birinci olur dünki puanı haketmedi çünki

Hep söylüyorum arkadaşlar, bunlar özel olarak seçiliyor ya da hır çıkarın diye tembihleniyor. Yoksa hiç mi normal insanlar başvurmuyor bu programa?
Seçmelerde hafif çatlak ya da lafebesi olanlara öncelik tanınıyor. Her şey normal olsa reyting almaz zaten program.
Ben de Yasemin'e haksızlık edildiğini düşünüyorum. Söylendiği kadar kötü olamaz yemekleri. Ayrıca Dilek'ten daha az puan almış olması da inanılmaz. Cimri şeyler ne olacak...

Allah'ım Dilek birinci gidiyo!!!! Hem de o yemeklerle, o dağınıklığıyla, sürekli saçını kaşımasıyla...Öğğğğ kafamçokkarıştı

arkadaslar bakin dilek kazancak bence insallah kazanmaz o gicik kadin bunlarin hepsi secmece galiba bunlar 2 fazla puan bilmyorlar galiba yakinda 1 vercekler galiba birbirlerine hepsi birbirine oyynuyor diyor ama hepsi birbirinden tiyatrocu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…