Yemekteyiz - Show Tv

ya bunlar ne kadar acaip farkettinizmi eleştirirken yanımızda olmasın yok neden hoşlanmadığımı söylemem niye söyleyeyim sarımsakmı acımı soğanmı sölemem kopya vermem diğerleri özellikle söylüyodu bunlar söylemiyoki beğenmemek için bahaneleri olsun

ne kadar kinci ne kadar missilleme yapıyolar...zaten dileğin kocasına allah sabır versin o neyse ne..yaşlı başlı kadınlar nasıl konuşuyorlar hiç olgunluk yok..

bu arada eşimin yengeside iskendurunlu çok misafirperlerdir ama yemek konusunda eleştirene hemen kızar..o yaptıysa kesin güzel denmelidr..şimdi onu hatırlattı banaakannehir

öfff puanlamaıyı kaçırdım kim kaç puan verdi kızlar, deniz kesin 2 vermiştir yine

hala dilek in birinci olmasına şaşırıyorum bunlar yiyiolar yiyiolar 2 puan yuhh yani

saolun kızlar, bence 2 puan verilcek kadar kötü değildi ya, haksızlık olmuş biraz en azından dileği geçip 12 olmalıydı

kusura bakma chess şimdi gördüm sorunu 10 puan verdiler
yarın yarışıcak çocuk 4 verdi diğerleri 2 verdi

Çıldıreceğim kuzummm

O dilek şahsiyeti beni deli ediyorrrr

İstanbul'un yalılarında yaşamış olan şahsiyet ise beni öldürüyorrr

Bir şeyden anlamazlar hava atmaya çoklar bu ne yaaa gıcıklar sofrası olmuş resmen klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…