bu aslı cidden beni deli ediyor..çenesini bir kapatamadı..çok da saygısızca konuşuyor..kendisi ,ben güçlü bir kadınım ama türk halkı eziklere puan verir bana vermezler demişti
kendisine puan verecek türk halkı olmaz ama bunun sebebi güçlülüğünden değil tavırlarından yada sözlerindendir..kendisi bunu anlasa iyi olur
bu seferde yemekteyiz hatayı karıştracak
yine nerde öle tip insanlar var onu seçmişler
oysaki hatay gerçektende yemek ve meze konusun da birici sayılabilcek illerdendr
çünkü bir çok kültür var orda nese izleyip görceğiz
ışık hiçbir performans göstermedi bu yüzden halk oyunda 1.liği haketmedi ama diğerleri gibi seviyesizleşip kimseye hakarette etmedi. yarışmanın ilk günü nasıldıysa sonuçların açıklandığı günde aynıydı. ışık' ın 1.liği haketmediğini düşünsemde diğerlerine güzel bir tokat oldu halkın ışık' a olan puanı. halk ezileni tutuyor dediler ama halk ukalalığı ve haddini aşanları sevmiyor bunu anlayamadılar. ışıkın 1inci olmasına adil nuran ve aslı neden oldu. kendi elleriyle (halk oylamasında) 1. yaptılar kızı.
ışık hiçbir performans göstermedi bu yüzden halk oyunda 1.liği haketmedi ama diğerleri gibi seviyesizleşip kimseye hakarette etmedi. yarışmanın ilk günü nasıldıysa sonuçların açıklandığı günde aynıydı. ışık' ın 1.liği haketmediğini düşünsemde diğerlerine güzel bir tokat oldu halkın ışık' a olan puanı. halk ezileni tutuyor dediler ama halk ukalalığı ve haddini aşanları sevmiyor bunu anlayamadılar. ışıkın 1inci olmasına adil nuran ve aslı neden oldu. kendi elleriyle (halk oylamasında) 1. yaptılar kızı.
fesat beo, hiç adil olmamış bence:umursamaz:
bi arkadaş demişti, beo alır diye doğru tahmin etmiş valla
nuranın kendi aralarında 1., halk oylamasında sonuncu olmasıda ayrıca ilginç geldi bana
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:kaptanım yakaladım senikaydirigubbakcemile
evt yaa asıl aslıya kocası nasıl dayanıyor bn merak ediyorumal benden de o kadar...hele hele aslı çok kırıcı konuştu ,çok seviyesizleşti..tv ekranında bu kadarına da gerek yoktu..cidden saçmaladı ve seviyesizleşti..ne gerek vardı bu şekilde konuşmaya sanki
Bence de Adil olmalıydı..
Nuran halk oylamasında sonuncu olduğunu öğrenince "Halk yemekten anlamıyor demekki" dedi ya.. Gidip kadını dövesim geldi. Sana sonunculuk bile fazla!!!klava: