Yemekteyiz - Show Tv

nurana gıcık oldum tüm puanları topladı kadın yarışmacılardan ama herkesle de o uğraştı en çok gıcık kadınnn
ışık da saf, sırf eleştirmek için konuşuyo saçma sapan..
bence aslı ya da adil kazanmalı.

adil dut şerbeti istediğinde nuran vardı kalmadı demişti şimdi ne istediğini hatırlamıyor bile
benden dut suyu mu ne istedi deyip duruyor
dut bişeysi istedi demiti dün de.
kaydirigubbakcemile3

bu aslı cidden beni deli ediyor..çenesini bir kapatamadı..çok da saygısızca konuşuyor..kendisi ,ben güçlü bir kadınım ama türk halkı eziklere puan verir bana vermezler demişti
kendisine puan verecek türk halkı olmaz ama bunun sebebi güçlülüğünden değil tavırlarından yada sözlerindendir..kendisi bunu anlasa iyi olur

al benden de okadar uyuz kadın

kaptanım yakaladım senikaydirigubbakcemile

ışık halk oylamasında 1. oldu. bahattinse (beyo) yarışmanın 1. si ödülün sahibi.. bu haftada böylece sona erdiyerimseniben

beo aldı yırmıbını canım ,ama 8 puanla ,

10 puanı Isıl aldı ama 21 de kaldı Adille aynı puanda..

en düşük nuran aldı..

fesat beo, hiç adil olmamış bence:umursamaz:
bi arkadaş demişti, beo alır diye doğru tahmin etmiş valla
nuranın kendi aralarında 1., halk oylamasında sonuncu olmasıda ayrıca ilginç geldi bana

nuran ilk yarışmacı olduğu için kendi aralarında 1. olmuştu. bilinçli değillerdi puan verirken. aslı ve nuran ışık' a o kadar yüklendi ve rencide ettiki halkın en düşük oylarını almaya hak kazandı. beyo nun kazanması iyi oldu. adil de menüyü çeşitli tuttu ama aşağılayıcı konuşmalarla antipatik olmuştu, buda onun 1. olmasına engel oldu.

ışık hiçbir performans göstermedi bu yüzden halk oyunda 1.liği haketmedi ama diğerleri gibi seviyesizleşip kimseye hakarette etmedi. yarışmanın ilk günü nasıldıysa sonuçların açıklandığı günde aynıydı. ışık' ın 1.liği haketmediğini düşünsemde diğerlerine güzel bir tokat oldu halkın ışık' a olan puanı. halk ezileni tutuyor dediler ama halk ukalalığı ve haddini aşanları sevmiyor bunu anlayamadılar. ışıkın 1inci olmasına adil nuran ve aslı neden oldu. kendi elleriyle (halk oylamasında) 1. yaptılar kızı.

Son düzenleme:

al benden de o kadar...hele hele aslı çok kırıcı konuştu ,çok seviyesizleşti..tv ekranında bu kadarına da gerek yoktu..cidden saçmaladı ve seviyesizleşti..ne gerek vardı bu şekilde konuşmaya sanki

valla cnım şu kırmızıyla işaretlediğim yere katılmıyorum, halkın kime oy verecği belli olmuyor, ankaralılar grubundaki adamı 1. yapmaları beni şok etmişti, adam gayet kaba, ukala, konuşmayı bilmeyen, diğerlerine tepeden bakan biriydi halbuki
ben beo dan hiç hoşlanmamıştım, beo ikili oynanyan gayet kıskanç biriydi, adilin evinde o kadar saklamış olmasına rağmen bu özellikleri gayet açığa çıkmıştı bence, son derecede arabozucuydu, laf götürdü getirdi, üstelik laflara birebin katarak, keşke beo dışında herhangi biri alsaydı 20 bini, bence halk yanlış karar verdi gene 8 puan beoya çok fazlaydı

fesat beo, hiç adil olmamış bence:umursamaz:
bi arkadaş demişti, beo alır diye doğru tahmin etmiş valla
nuranın kendi aralarında 1., halk oylamasında sonuncu olmasıda ayrıca ilginç geldi bana

ben dedim demez olaydım :umursamaz: nuran çok gıcık aslı ukela adil fazla bilmişdi beo sinsiydi bunu çaktırmadan yaptı ışıkda fazla pasifdi ortası beo oldu fikrimce ki tuttuda ama cidden bilek hakkıyla oluosa bu işler fikrimce adil olmalıydı bu yarışma eurovisyona benzedi ordada siyaset komşular kazanıo ilginç yahu akannehir yorum yapamıyorum artıkın CADIARZU

Beo mu birinci olduizleyemedim ben.Berbat bir sonuç...Konu yemk olsaydı kesinlikle adil olmalıydı bence.Adam enfes şeyler çıkardı ortaya

Bence de Adil olmalıydı..
Nuran halk oylamasında sonuncu olduğunu öğrenince "Halk yemekten anlamıyor demekki" dedi ya.. Gidip kadını dövesim geldi. Sana sonunculuk bile fazla!!! klava:

kaptanım yakaladım senikaydirigubbakcemile
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

al benden de o kadar...hele hele aslı çok kırıcı konuştu ,çok seviyesizleşti..tv ekranında bu kadarına da gerek yoktu..cidden saçmaladı ve seviyesizleşti..ne gerek vardı bu şekilde konuşmaya sanki
evt yaa asıl aslıya kocası nasıl dayanıyor bn merak ediyorumklava:klava:

Bence de Adil olmalıydı..
Nuran halk oylamasında sonuncu olduğunu öğrenince "Halk yemekten anlamıyor demekki" dedi ya.. Gidip kadını dövesim geldi. Sana sonunculuk bile fazla!!! klava:

nuran ve aslı al birini vur ötekine:mymeka::mymeka::mymeka:

Yeni bölüm başladı... kaydirigubbakcemile2 ınşallah bu haftanın bayanları geçen haftanınkiler gibi antika çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…