Yemekteyiz - Show Tv

bence hıc adıl olmadı hanı..

Adil bence de bırıncı olmalıydı ,ışık bırıncı olmasın hıc ıstemıyorum..daha konusamıyor bıle

Bence de resmen halk oyunu alsın diye kuran'ı kullandı.

Bu da yeni moda oldu canım ülkemde

Din sömürüsü yaparak saf insanları kandırmak

yapmayın arkadaslar yaa benneyaptımki bence cok şık bir seçim olmuş opuyorumnanaktan sosluklardan çerçevelerden iyidir :lepi: biride plaka hediye ettiydi dimi kaydirigubbakcemile3

Adil güzel yemek yapmış olabilir;ama insanları eline fırsat geçince küçümseyen biri

Sessizliğin altına sığınarak bu huyunu göstermiyor.

Nuran dürüst bir bayan olduğu için birinci olmasına sevindim

bence hıc adıl olmadı hanı..

Adil bence de bırıncı olmalıydı ,ışık bırıncı olmasın hıc ıstemıyorum..daha konusamıyor bıle

ışığın 1. olması imkansız halktan 10 puan alsa bile puanı 21 oluyo diğerlerinden biri 8 puan olunca zaten ışığı geçmiş olcaklar
valla hiç kestiremiyorum kim 20 bini alcak, pazar günü görcez

yapmayın arkadaslar yaa benneyaptımki bence cok şık bir seçim olmuş opuyorumnanaktan sosluklardan çerçevelerden iyidir :lepi: biride plaka hediye ettiydi dimi kaydirigubbakcemile3

Dürüstlüğüne güvenmiyorum adil'in.

Adamın gözleri oynuyor resmen kaydirigubbakcemile3

valla bu grupta ışığı çıkartırsak, kimsenin diğerinden temzi kalpli yada dürüst olduğunu düşünmüyorum, hepsinin kaba davranışarı vardı, sahtekarlıkları vardı, nuranın meditasyon sırasında gülmesi, beo nun dalga geçmesi hiç hoş değildi, adam o meditasyonu seminerlerinde kaç kişiye yaptırıyo sonuçta o konuda aslıya katıldım
adam zorlamadı istemiyosanız katılmayın meditasyona dedi yani

adil bu yarışmaya bi eğlence gibi değil bi proje, iş gibi bakmış anladığım kadarıyla, dk tutatarak çalışmış etmiş bence, yazar olduğu ve çok seminer verdiği düşünülürse, çevresi çok geniş, halktan en kötü ihtimalle 6 alır 8 alma ihtimali de var, bence pazar günü 2 tane 1. çıkabilir o zaman napcaklar bilmiyorum

nuran 6 alsa puanı 23 oluyor,
diğer 3 ünden biri 8 alsa yine 23 oluyor

evet ankara da yarışan kız pınar mıydı adı o plaka hediye etmişti

Adil Bey 1.ligi hakketmisti ...
umarim halk oylamasinda hakkettigini alacak yerimseniben

bu yarısmada bı tek adil beyı beğendım cok hoştu bence... ınsanların kusurlarını bulunca cocuklar gıbı sevınmedı. bende buldum bende buldum demelerı cok komıktı masada.cok abarttılar.aslı hele cok gıcık ya

Işık hariç hepsi oynuyor. Işık oynayamayacak kadar temiz çünkü. Bazen çaresizlikten saçmalıyor bile.
Ama yemek derseniz bence Adil haketmişti. Adam döktürdü resmen...
Nuran'ın bir sözüne katılıyorum, çok yemek vardı ama hiç biri layıkıyla yapılmamıştı dedi ya...
Yine de baklava ve çorba bile yeterdi bence....

bu seferde yemekteyiz hatayı karıştracak
yine nerde öle tip insanlar var onu seçmişler
oysaki hatay gerçektende yemek ve meze konusun da birici sayılabilcek illerdendr
çünkü bir çok kültür var orda nese izleyip görceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…