Yemekteyiz - Show Tv

ya bu beo tam dayaklık ıspanak kökü bulmuşmuş, ne var ki ıspanak kökünün yemeğini bile yapıyolar, ıspanaklar küçükse bende kesmem köklerini

ay bende çok merak ettim elle tutulur bi tatlı vardı hepside hatta nuran bile beğendi,aman nolur çok merak ettim tatlının tarifini bilen varsa yazıversin sevabına:KK66:

ama ışığın mantısının görünüşünden midem bulandı,gerçekten çiğ köftenin görüntüsüde kötüydü bence genel anlamda kötüydü ama dediğim gibi tatlısını çok merak ettim doğrusu

kızarmıs kadayıfı ufaladı tencerede yagda kavurdu... sutten nısastayla kremasını yaptı... bıraz krema koydu,cevızlerı koydu ve tekrar krema koydu..uzerıne de kavurdu kadayıfları koydu...

tatlının tarifini alan var mı?nette değişik tarifler varda..

Ben de tam alamadım ama 1 kg süte 1,5 kahve fincanı nişasta koydu. Şeker ve undan emin değilim. Soğuyunca da 1 paket krema döküp çırptı.
Kadayıfı da hazır kızarmış kullandı. Ufalayıp tereyağ ile kavurdu. İçine biraz tozşeker ve bolca ceviz koydu.
Muhallebinin un ve şekerinin ölçüsünü de deneme yanılma yoluyla bulabiliriz aslında.

Ben de çoğunuz gibi Işık'ı beceriksiz buldum; ama dünkü eleştirilerilerin abartılı olduğunu düşünüyorum. Hiç de aç kalınacak bir durum yoktu. Zaten hiç bir zaman aç kalmak gibi bir şey sözkonusu değil. O Aslı denen hatun barbunyayı götürdü. E, köfteyi de beğendiler. Tatlıya desen bayıldılar. Sanki başka evlerde daha mı fazla şey beğeniyorlar.
Benim oyum Işık'a. Sadece iyi niyetinden ve iyi bir ev sahibi olmasından dolayı. Onca alay ve hakarete gık demedi, güler yüzünü yitirmedi.
Bu yarışmayı ilk başladığı günden beri izliyorum, çok da seviyorum. Ancak son zamanlarda beni rahatsız eden şeyler farkediyorum. Evet reyting almak için bazı numaralar döndürülebilir, kabul. Ama Türk misafirperliğini, yemeğe ve sofraya saygıyı terk ettikleri zaman iş değişir. Bu denli kaba insanı nereden bulur da yarıştırırlar anlamış değilim. Bazen izlerken öfkeden çıldırıyorum. Ben mi çok ciddiye alıyorum acaba bu işi, yoksa sizler de benim gibi mi düşüyorsunuz.

Ben de çoğunuz gibi Işık'ı beceriksiz buldum; ama dünkü eleştirilerilerin abartılı olduğunu düşünüyorum. Hiç de aç kalınacak bir durum yoktu. Zaten hiç bir zaman aç kalmak gibi bir şey sözkonusu değil. O Aslı denen hatun barbunyayı götürdü. E, köfteyi de beğendiler. Tatlıya desen bayıldılar. Sanki başka evlerde daha mı fazla şey beğeniyorlar.
Benim oyum Işık'a. Sadece iyi niyetinden ve iyi bir ev sahibi olmasından dolayı. Onca alay ve hakarete gık demedi, güler yüzünü yitirmedi.
Bu yarışmayı ilk başladığı günden beri izliyorum, çok da seviyorum. Ancak son zamanlarda beni rahatsız eden şeyler farkediyorum. Evet reyting almak için bazı numaralar döndürülebilir, kabul. Ama Türk misafirperliğini, yemeğe ve sofraya saygıyı terk ettikleri zaman iş değişir. Bu denli kaba insanı nereden bulur da yarıştırırlar anlamış değilim. Bazen izlerken öfkeden çıldırıyorum. Ben mi çok ciddiye alıyorum acaba bu işi, yoksa sizler de benim gibi mi düşüyorsunuz.

canım, kimse orda kendisi değil ki, yani show business, sanmıyorum ki gerçekte evlerine gittikleri insana öyle davransınlar, tabii 20 binin dayanılmaz cazibesinide unutmamak lazım
klasik orman kanunu ezilmemek için ezeceksin modundalar

yemekteyizdeki en abes olay, adilin ışıka yumurta kır diye emretmesiydi, bugun adil napcak çok merak ediyorum
o yumurtayı yediler mi onuda bilmiyorum, eşim isyan etti, o sahnelerde kanalı değiştir artık diyekaydirigubbakcemile3
beo nun sürekli ortalığı karıştıran hallerine de çok sinir oluyorum, resmen milletin arasında huzursuzlık çıkarmak için fırsat kolluyor

bende senin gibi düşündüm geçen hafta erenin başına gelen bu hafta ışıkın başına gelcek

ama şu da bi gerçekki ışık gerçekten çok dağınık ve pis çalıştı, tüm mutfak döşemesi torba doluydu yürüyemedi poşetlerden, program sonu bile yarım kilo kıyma halen tezgahta açık bekliyordu

isikin gülmesi benide cok sinir etti..resmen kulagimi tirmaladi...

aslinda favorim asliydi ama dün hayalkirikligina ugratti beni....isikin özel aile durumuna girmemeliydi buna hic kimseninhakki yok..heleki kamera karsisinda bütün dünyaya kücük düsürdü isiki...bu nasil ev hanimi esine nasil yemek yapiyo falan..cok ayip etti....

ulkemızde ve dunyada bu kadar ac varken yarısmada yapılan ısraf cok uzuyor benı artık sınır olmaya basladım.bu haftanın ılk gunu etler oldugu gıbı parca parca cope atıldı.kalanlar hayvanlara goturuluyor olsa bıle bu kadar ısraf olmaz ya.bugun yıyecek bulabılıyoruz ama yarın bızım sonumuzda dunyadakı ac ınsanlarla aynı olabılır.cocugunuza yedırecek kuru ekmegınız bıle olmasa ne yaparsınız.???kendı paralarıyla yapsalar bu alısverıslerı emınım bu kadar zıyan olmaz

bnde bu yarsmaya ıhtyac sahpler yarssın ısterım
adam vıllda oturuyo zaten kıme neyı ıspt etcekse 1 oluncaÇok üzgünüm çoook

X