Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakketten o neeeeeee ya öle servsmi yapılır pilva bakkk:roflol:
aslıilavın içinde ne var allahını seversen ışık kafamçokkarıştı
ışıkirinç sırnaşık şey
aslıilavın içinde ne var allahını seversen ışık kafamçokkarıştı
ışıkirinç sırnaşık şey
tatlının tarifini alan var mı?nette değişik tarifler varda..
Ben de çoğunuz gibi Işık'ı beceriksiz buldum; ama dünkü eleştirilerilerin abartılı olduğunu düşünüyorum. Hiç de aç kalınacak bir durum yoktu. Zaten hiç bir zaman aç kalmak gibi bir şey sözkonusu değil. O Aslı denen hatun barbunyayı götürdü. E, köfteyi de beğendiler. Tatlıya desen bayıldılar. Sanki başka evlerde daha mı fazla şey beğeniyorlar.
Benim oyum Işık'a. Sadece iyi niyetinden ve iyi bir ev sahibi olmasından dolayı. Onca alay ve hakarete gık demedi, güler yüzünü yitirmedi.
Bu yarışmayı ilk başladığı günden beri izliyorum, çok da seviyorum. Ancak son zamanlarda beni rahatsız eden şeyler farkediyorum. Evet reyting almak için bazı numaralar döndürülebilir, kabul. Ama Türk misafirperliğini, yemeğe ve sofraya saygıyı terk ettikleri zaman iş değişir. Bu denli kaba insanı nereden bulur da yarıştırırlar anlamış değilim. Bazen izlerken öfkeden çıldırıyorum. Ben mi çok ciddiye alıyorum acaba bu işi, yoksa sizler de benim gibi mi düşüyorsunuz.