Yemekteyiz - Show Tv

Dünkü güzel kadına neler çektirdiler !..Ee,sırayla bu işler!..kaydirigubbakcemile3
Bu arada bu yarışmaya ben katılsam sonuncu olurum büyük ihtimalle...:roflol:

kadın ciddi pasaklı ama butun malzemeler yerdeydu üstlerınden hopladı nerdyse:nazar: su ceketlı kadın kım bılmıom ama sıkı bı sopaya ihtıyacı var kendını jenıfer lopez falanmı sanıyo acaba ufffffffffff tipe bakkkkdelikafadulden
valla resmen saçmıştı malzemeleri yere

adil bu kadar kasıntı ama bakalım napcak yarın çok merak ediyorum

yok canım ya o limonluğun çevresi gerçekten pisti, tv den bile belli yani
o kadar çok dağınık çalıştı ki normal tabii, heryerin yağ olması

chess,yeni almış takımlarını, tabaklarını yıkamış. diğer şeylere bir şey demiyorum. ama takımlara pis demesi saçma.

piisss bencedee mutfağın içine ettii üzüldü kadın ama belli etmemek için gülüo ama gülmesin ya içim gıcık oluo elimdeki tabağı bardağı fırlatasım gelio o gülünceee kötükedihüso

tabakların rengı berbat bu arada:kahve: yemeklerde cok sallama..tatlı 5 dk da oldu vallaha altına kadayıf ustune kadayf alsana tatlı:icecream:

chess,yeni almış takımlarını, tabaklarını yıkamış. diğer şeylere bir şey demiyorum. ama takımlara pis demesi saçma.

tabaklara bişey diyemiyorum ya onlar pis mi temiz mi tv den belli olmuyodu ama sanırım aslı alındıktan sonra yıkanmadığını düşündü gerçi yıkmamış olsa bile millet her açığını kullanıyo birbirinin

benm bu yarısmadakı tek favorim hasandı terko susırnaşık şey:smiley-cool:

aynen ya amma kopardim adamin gaflarina:))
ben onu kadiköyde gördüm,restorantin kapisinda durup gelen müsterileri karsiliyordu
o ara bi laf attim hemen gaza geldi yüzüne gülünce cok seviyo :roflol:

ay kadını resmen ezdik ya, burayı okumasa bari garibim bak bende acıdım şimdi kadına:hulya:

ezıldı efet olsun gecer oda bıraz dıkktlı olsun anacım one öle
hasan gözlükle sofraya oturuyodu:dance::smiley-cool:

X