Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:lepi: beni alırlarsa o yarışmaya reytingler artar. kocam yemeklerimi beğenmeynce bile kızıom ona trip atıom. elin kadınları benm yemeklerimi beğenmicek kesin evden kovarm kaydirigubbakcemile3
dmtdmt,
tatar böreği, çiğ börek mi..?.
ışık halk oylamasında 1. olabilir, geçen haftaki erenin hesabı
misafir unduğunu değil buldunu yermiş aman ya suyunu çııkardılar artık evde servisemi bakıolar tuzu azmış şusu böleymiş bunlar örfü adeti unutmuşlar yahu kötükedihüso katıl sen en azından bidaha beyenmemezlik yapmazlar sırnaşık şey bizde öle yaptığın çin destekleriz kaydirigubbakcemile3
:lepi: evet cnm
kız dur gaza getrme beni zaten gitmek istiom ama ne biliym yemeklerime kötü laf ederlerse rezil olurm cingar çıkarırım -tatlicadiarzu-
fikrimce beyocuk olcak tavrı fikri filan bizimkilere daha yakın gibi sengözlerimebaksanab
ya bu kadınla çok dalga geçtiler, erenlede çok dalga geçmişlerdi, o yüzden dedim
evet yivrum tatarım kırım tatarıyım, ne ekmeği o be ne pişmezmiş öyle oo aaaa :1shok:harbi tatrmısın kız ben bılmıodum ha:dilcikar: benım ekmek hala makınada sabhtan berı ne olmaz ekmekmiş fatura tavan yapçak..bır fırın ekmek alırdım:roflol:
ayy. bayılırım...
valla çiğ börek sadece kızartılır diye biliyorum sanırım tatar böreği haşlanıyor
evet yivrum tatarım kırım tatarıyım, ne ekmeği o be ne pişmezmiş öyle oo aaaa :1shok:
sen gel cnm ben sana yapiim sen bana puan ver :teytey: alıştrma yapalm sonrada yarışmaya giriym
kız dur gaza getrme beni zaten gitmek istiom ama ne biliym yemeklerime kötü laf ederlerse rezil olurm cingar çıkarırım -tatlicadiarzu-
haşlanmıo cnm saçta yapılıo yada teflon tavada yağsız falan sadece böreği koyuyosn pişio o zaten içindeki kıuymasında su oluyo o pişirio