Yemekteyiz - Show Tv

ya bu avatr hızasındakı beyazlıklar ne yenı oldu göz yoruyo vallahaaa kk ya bı halleyy oluyo:dilcikar:

:lepi: beni alırlarsa o yarışmaya reytingler artar. kocam yemeklerimi beğenmeynce bile kızıom ona trip atıom. elin kadınları benm yemeklerimi beğenmicek kesin evden kovarm kaydirigubbakcemile3

misafir unduğunu değil buldunu yermiş aman ya suyunu çııkardılar artık evde servisemi bakıolar tuzu azmış şusu böleymiş bunlar örfü adeti unutmuşlar yahu kötükedihüso katıl sen en azından bidaha beyenmemezlik yapmazlar sırnaşık şey bizde öle yaptığın çin destekleriz kaydirigubbakcemile3

misafir unduğunu değil buldunu yermiş aman ya suyunu çııkardılar artık evde servisemi bakıolar tuzu azmış şusu böleymiş bunlar örfü adeti unutmuşlar yahu kötükedihüso katıl sen en azından bidaha beyenmemezlik yapmazlar sırnaşık şey bizde öle yaptığın çin destekleriz kaydirigubbakcemile3

kız dur gaza getrme beni zaten gitmek istiom ama ne biliym yemeklerime kötü laf ederlerse rezil olurm cingar çıkarırım -tatlicadiarzu-

harbi tatrmısın kız ben bılmıodum ha:dilcikar: benım ekmek hala makınada sabhtan berı ne olmaz ekmekmiş fatura tavan yapçak..bır fırın ekmek alırdım:roflol:

harbi tatrmısın kız ben bılmıodum ha:dilcikar: benım ekmek hala makınada sabhtan berı ne olmaz ekmekmiş fatura tavan yapçak..bır fırın ekmek alırdım:roflol:
evet yivrum tatarım kırım tatarıyım, ne ekmeği o be ne pişmezmiş öyle oo aaaa :1shok:
ayy. bayılırım...

sen gel cnm ben sana yapiim sen bana puan ver :teytey: alıştrma yapalm sonrada yarışmaya giriym :KK70:

bu sarışın kadının saçlarından tutup duvardan duvara vurasım geliyor beceriksizmiş peh kendine bak önce :eek:klava:

X