Yemekteyiz - Show Tv

ya o tadlıdan benim çok canım çekti ya, güzel bişeye benziyo, çok severim kedi dilini

su göbekli kro artik anadolu sözünü agzina almasin..rezil etti milleti..anadolunun yüz karasi...cok seviyesiz biri..bana böyle misafir gelse hemen kapi disari kovarim..misafirse misafirligini bilsin...hayret yyaa.....

sanki o anadoluda doğmuşta diğerleri kuzey kutbundan gelme, anadoludaki analardan bacılardan oy bekliyyomuş amacı belli adamın dün kendi ağzıyla söyledi ben halka oynuyorum diye, çok zeki zandediyo kendini ama alakası yok, ayrıca kendini çok saygıdeğğer bi insan sanmasıda ayrı komedi

millete bağırıp duruyo, azarlıya yani büyüğüm diyede bu kadar terbiyesizlik yapılmaz ama pazar günü çok pis mor alcak, valla halktan 10 puan alırsa katiyen bu programı izlemem artık

sana katiliyorum..bende izlemicem artik bu programi bu görgüsüz herif iyi puan alirsa...2 puan bile fazla ona..derya hanimin sacina hic laf etmesin en azindan bakimli ve hanimefendi bi bayan....

bence bu sedat denen adam (amca demicem haketmiyor) orya burya kontor dagitmistir bana oy atin diye.. hatta gidip bisuru hat almistir her birinden atiyodur.. hem kaz gelecek yerden esirgemez hem de hirsini bastirir.. gunahi boynuna ama bi insan nasil bu kadar rahat iddiali konusur?
ne kalitesiz tip ya birinee niye mayonezi kendin yapmadin der otekine niye yufkayi acmadin yok sosu onceden yapmissin.. kendisi de tursuyu yapmis onden koydu menuye!

valla sinirlenmisim burya attim anca.. zaten azcik bi boslugumda izledim sunlari yemeklere bakim degisik bisey cikar mi diye sinirimden oldum. hem sinirlenip hem izlemek de ayri psikolojik vaka farkindayim...

program daha yeni bitti..ama bende sinirden bittim..adami bogmak istedim bir an.....ayy...ne bicim yaratik bu....insan biraz olsun yasina göre davranir..ben bu herifi ta bastta sevemedim...önlük giyimli haliyle göbek falan atmalar..ne itici bir tip..sanirim bu zamana kadar böyle ayu biri ilk kez katildi bu programa...cokmu aramislar bu adami..yani sedat denen tipi..pinar cok sabirli davrandi yine...

anıttepeymiş ben de diyorum ankara da ataşehir yok ki kaydirigubbakcemile5 yanlış duymuşsun canım

bide kendi aralarında kim kazandı

ay haklısın canım ya, ankarayı bilmem zaten kaydirigubbakcemile3 nedense öyle kalmış aklımda

derya kazandı, bakalım yarın halk oylamasında kim kazancak, derya 18, özcan 16 herhalde ikisinden biri kazanır

Son düzenleme:
şuan canlı yayın var halk oylamsı sonuçları açıklancak ama çok uzatıyolar ya, insan sıkılıyo aynı şeyleri izlemekten

halk oylamasında derya sonuncu, banu 2. pınar 3. oldu, amcayla özcan kaldı inanamıyorum yani amca 1. olursa tv ye terlik fırlatcamkaydirigubbakcemile3

halk böyle insanları seviyor yaa;eşim söylemişti sonuncu olur bu adam diye;ama ben halk sever tipleri dedimm..yanılmamışımm..ibrahim tatlıses gönderdi oyları herhalde:=))))

X