- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evli değil sanırım ki kendiside aramızda flört yok demekle yetindi sadece yoksa ben evliyim derdi
geçenki yarışmada evli ve iki çocuk babası denildi onun için. yanlışmı hatırladım acep???
neysem yaa möhim değil kesin reyting için yaptırılıyodur onlara bunlar.
naimi hiç sevmiyorum nedense:dilcikar: konuşmaları hareketleri çok yapmacık geliyor...
yine bunların içinde en iyi naim yaa. hiçbirinin tutar dalı yok:) yarın akşamda bakalım ümit napacak.
hadi ya soyadlarını nerden buldun yemekteyiz mi yazdın
naim birinci olmuş galiba.facebook'ta nil'in arkadaşı ağzından kaçırdı :))))
vay naim vaaay kaptı bi 10 bin yetale dahaşakkıdı
valla kaptı galiba.ama bence birinciliği haketmiyor. hep entrika hep entrika. geçen yarışmada da nikayı mutfakta falan kafaladı.
bana hiç samimi gelmiyor naim. her şey dahil'e çıkmıştı geçen. neymiş annesini görmeyen naim'in dramı. annesi bağlandı telefona öyle bir konuşuyor ki adam sanırsınız yıllardır annesini görmüyor. sonra kaç yıldır görüşmüyorsun annenle diye sordu alişan.2 aydır dedi naim de . geçen bayramdan beri görüşmüyormuş. tamam anneni özlersin de bunu niye millete reklam edersin dram gibi onu anlamadım naimcik...o gözyaşların hiç inandırıcı değildi...
valla kaptı galiba.ama bence birinciliği haketmiyor. hep entrika hep entrika. geçen yarışmada da nikayı mutfakta falan kafaladı.
bana hiç samimi gelmiyor naim. her şey dahil'e çıkmıştı geçen. neymiş annesini görmeyen naim'in dramı. annesi bağlandı telefona öyle bir konuşuyor ki adam sanırsınız yıllardır annesini görmüyor. sonra kaç yıldır görüşmüyorsun annenle diye sordu alişan.2 aydır dedi naim de . geçen bayramdan beri görüşmüyormuş. tamam anneni özlersin de bunu niye millete reklam edersin dram gibi onu anlamadım naimcik...o gözyaşların hiç inandırıcı değildi...