Yemekteyiz - Show Tv

çakma aydın cnm evini de zevksiz döşemiş ya eve pek karışmam ama madem mimar dekorasyoncu hersey de pembe olmaz ki odayı boğmuş kasvet vericiydi resmen

Yaşlı amcadan hiç haz etmedim.Hatta sinir oldum.

Bır bır bır kafamı şişirdi yaaa.Allah karısına sabır versin

bitane adam vardı bugun rast geldim izledim gozluklu bi tip ayy cok sinirdi ya hic susmadı ne cene vardı adamda

o türker denilen adama sinir oldum!...
aklıma gelince hala sinirleniyorum,o neydi yaa....
sırf konuşmuş olmak için konuştu...
onun yüzünde yarım yamalak izledim....
yarın yine kavga,tartışma gırla...

ayy sezgin nasıl şarkı söyledi şarkıyı çorba yaptı hep yanlış söyledi şarkıyı ne biçim sesi var bide akannehir çok bağırarak konuşuyor erkekler kargaşa oluyor

Yaşlı amcadan hiç haz etmedim.Hatta sinir oldum.

Bır bır bır kafamı şişirdi yaaa.Allah karısına sabır versin

valla ayni seyi esimle izlerken bende dedim..karisi nasil sabrediyo bu adami diye..ay..iskence gibi adam ya....tv de izlerken bile adami piskopat yapiyo..esi neyapiyordur aceba...laelaelaelaelae

yasına saygım war ama su turkerın cenesı mayasıl olmus gıbı hıc susmuyo yha

yaa ben de kırmızı kafalı adam evliymiş ona şaşırdım... eşini merak ediyordum ama göremedim.. siz gördünüz mü eşi normal mii ?... bi de bi oğlu bi kızı varmış o adamın .. hadi kızı neyse de oğlu nasıl oldu kii kaydirigubbakcemile3 kızı da 15 yaşındaymış.. bence çocuklar hiç normal olamazlar böyle bi baba modeli varkeen kafamçokkarıştı

yaa ben de kırmızı kafalı adam evliymiş ona şaşırdım... eşini merak ediyordum ama göremedim.. siz gördünüz mü eşi normal mii ?... bi de bi oğlu bi kızı varmış o adamın .. hadi kızı neyse de oğlu nasıl oldu kii kaydirigubbakcemile3 kızı da 15 yaşındaymış.. bence çocuklar hiç normal olamazlar böyle bi baba modeli varkeen kafamçokkarıştı

canım evliliği de karısı da gayet normal bu işi bu adam reklam için yapıyor diye düşünüyorum çakma fatih ürek yani

Valla gayet hoş bir karısı var, kızı da güzel, oğlu da bildiğin yağız bi oğlan çocuğu işte. Ben de şaşırdım açıkçası, evli barklı adam, işinde gücünde, hem de doğuştan kırmızıymış :)) Hatta kızımla konuştuk kimseye karşı önyargılı olmayacaksın, kimin ne olduğun, nasıl bir insan olduğu hiç belli olmaz diye.

Ama açıkçası ben o Türker yüzünden izleyemedim, sinirlerim gerildi... sırf pislik olsun diye konuştuğu o kadar belliydi ki pes dedim artık. Bardağın boyutuna bile laf etti yaaa... bi de masada tek Nil Burak varmış gibi sürekli ona hitaben konuşuyo, kadın bile dedi artık abarttı evet diye...hazımsız insan... alır cevabını canlı yayında oturur oturduğu yere...

kadının çirkefine alıştık erkek olunca garip geldi heralde
ne gıcık bi adam o türker ya
kimseyı beğenmıyo ama kendi saygısız
denizin evinde çiçeği değişti kendi evınde değiştirmedi
bide dun akşam tatlının ustune servis altlığını koyduya varya deli oldum terbiyesiz adam ya
allah böylelerinden uzak tutsun herkezi

zaten sıktı artık program yemek yapmalarını izliyorum artık genelde

X