Yemekteyiz - Show Tv

ehe ya evet kızlar dudakları silikonmu diyordum kendi kendime öyleymiş yazılanları okuuynca emin oldum :))))

hiç yakışmamış ... :)

gaziantepli oldugu için gurmeyim diyor :)...benim anlamadıgım kızın sofrasını ve tatlısını gurme begenmedi,digeride yemekleri ve içecekleri begenmedi normal bir akşam yemegi gibi dediler bayanlar cok merak ediyorum gurmeyle aynalı ne yapcak,herzaman bir lafım vardır çok konuşan bişey bilmez diye bunalrda cok konuşuyor bakalım bunlar neler yapcak iki salak sinir oldum zaten...baylar şimdilik efendi bişey diyemem onlar için,ama gurme ile aynalı sinir bişey... o gurme kadına taktım o öyle yapılmaz bu böyle yapılmaz dedi durdu
aynalı kadınada sinir oldum
güzelmiş çekemiyorlarmış lenn orası yemek yarışması güzellik yarışması değilki hem o dudaklar iğrenç öööğğğkk :)...KADIN OKUMA ÖZÜRLÜ GALİBA MENÜDE ZEYTİNYAGLI DOLMA YAZIYOR KADIN TAKMIŞ SARMAYA YAZIK GÖZLERİDE GÖRMÜYOR SANIRIM:)AYYY KIL OLDUM BU KADINA BEN YA SİNİR ŞEY..KEŞKE 1TANESİ BURDA OLSADA Bİ DÖVSEM ZATEN SİNİRLİYİM BAYA Bİ SİNİRİM GECER:)

zaten reklamında gördüm tüm yemeklerini acılı yapmış salatasın bilee :))) yarın izleyip görcezzzz gürmeyi

evt bencede bayaga bi bonkorler puanlari gorunce cok sasirdimm,
bu haftaki yarismacilar biraz daha eli ayagi duzgun gormus gecirmis kisiler gibi geldi,silokonlu aynali gaci haricc onu katmiyorum bile gorgusuzzzz gorguluyum diye geciniyor bide,kanal yonetimi iki haftanin sov gibi gecmesinden sonra bu hafta biraz ceki duzen vermisler gibi geldi bana

çok güzeldi bugün ki bölüm
ve adam dikkat ettiyseniz hiç yemek tariflerine falan bakmadı
demekki yaptığı yemekleri iyi biliyor
pastasının görüntüsü dışında da herşey güzeldi
helal olsun gerçekten
bu haftaki uyarışmacılar böyle devam ederse süper olacak gibi
yanlız şu silikonlu ve görgüsüz kurbağa(?) o çantasını her yemekte yanında bityirmiyor mu deli oluyor
uyuz
buda göstermelik bence!

bu haftaki yarışmacılar daha iyi gibi geldi gurme ve silikonlu hariç erkekler çok beyefendi bugünkü yarışanın soğan doğrayışı bile yemek yapmayı bildiğini gösteriyordu masasıda güzeldi allah için bakalım diğerleri ne yapacak

yaa evt o kadın sürekli herşeyi bn biliyorum havasında
yok osmanlı mutfağıymış yok bilmm neymiiş
öf bee ruhumu sıktı
bu arada bi espiri yaptı o kadın(gurme olduğunu iddia eden kişi) duyan oldumu bn anlamadım şahsen ama çok gülündü
sevda ve ilker de çok pasifler

gurma karıya gıcık oldum ya bide silikonlu karıya:))
bu akşamki çocukcağız da tilki çıktı:)silikonluya laf sokmadı puan kırması diye
yarın gurmenin evinde tırnakları geçiriyo karıya:))
eferimmm HHEHEHE

aayrıc abugünkü adam elleriyle yaptı yemeği yaaa iğrençtiiiii

yaa evt o kadın sürekli herşeyi bn biliyorum havasında
yok osmanlı mutfağıymış yok bilmm neymiiş
öf bee ruhumu sıktı
bu arada bi espiri yaptı o kadın(gurme olduğunu iddia eden kişi) duyan oldumu bn anlamadım şahsen ama çok gülündü
sevda ve ilker de çok pasifler
sözde fıkra anlatacaktı ama temelle dursun diye başlayamadı temeeel dedi kaldı sonrada temelin yanındaki kimdi ya diye sorunca koptular

yorumlarıma gelincee kendini ıııııssrarla gurme diye tanıtan hanfendi çok konuşuyor ben biliyorum deyip sormadan başlıyor anlatmaya sorarlarsa söylersin one öyle bla bla blaa..
bugünkü yarışmacı acayip pratikti adı neydi ahmet miydi unuttum ama bir erkeğe göre gayet iyiydi lezzet nasıl bilemem ama sadece kremalı çorbaya süs amacıylada olsa sarımsaklı yoğurt koyması çok tezattı

Kemancı Kız Nil adını hiç duydunuzmu?

Bende duymamıştım ancak geçtiğimzi günlerde arkadaşlarımla birlikte sahne aldığı mekanda dinleme imkanı buldum. Sahnedeki duruşu sahnesi hele birde dünya klasiklerini gece kulübünde seslendirmesi çok ilginçti.

Hiç kimse gece kulübüne gidipte dünya klasiklerinden eserler dinlemez herhalde. Ancak Nil bu kavramı insanların beyninden silerek farklı bir tat oluşturmaya çalışmış ve başarılı olmuş.

Yıldız Tilbe'den önce sahneye çıkan Nil Karataşoğlu bir çok ünlü isme de vokal yapmış. Ajda Pekkan, Fatih Ürek ve Ege ile çalışan Nil şu anda Hakan Aysev ve Emel Müftüoğlu ile çalışıyor.

Tüm İstanbul hem eğlenip hem de dünya klasiklerinden eserler dinleyebilir..

alıntı

bunları gorunce yıne gıcık oluyorum neden boyle bızlerden kımse yokta hep bıryerlerde cıkmıs ısmını duyurmus unlu tanıdıkları olan bu camııadan .nsanlar bunlar msjlara yazık ya ..

ya o kızın suratı ne öyle yaa balon gibi şişirmişlerrr sanki ve dudaklarıda öyle bu normal bi şişkinlik değil bence.
estetik faciası gibi duruyor:S
Çokta gıcık yemekte niye ikide birde aynaya bakıon ki?
Hadi bende bakarımda hiç tanımadığım insanların arasında ve yemekte yapmam yani.

bu haftaki yarışmacılar çok saygılı birbirlerine karşı..ağır bir hava var yarışmada..
böyle de güzellllllllllllllllll

bir arkadaşımız geçen haftakilerin oyuncu olduğunu sölediğinde kızmıştım izlemicem demiştim ama o saattede tv bişi yok izlenecek dün akşam duramadım yine izledim.masa düzeni güzeldi..bence yemekleride güzeldi eleştirilsede hepsi bayıla bayıla yediler..bir dolma muhabbetidir kadında gitti..aynı şeyleri söledi durdu.nili beğenmedim kaydirigubbakcemile birbirilerine saygılı olmaları en çok hoşuma giden şey oldu ve bu haftanın puanları hep yüksekten olacak galiba 1-2 puan veren olmadı helal olsun..daha yemek hazırlarken demişti çok misafirperver olacağım diye çocuga oynuyor dediler moralini mahvettiler :mymeka:

ha bide en çok dikkatimi çeken şey çocuk naptıysa yıkadı kaldırdı yada bir kenarıya topladı..daha akşamın başında kalabalık,dağınık bir mutfak görüntüsü yoktu.şimdiye kadar hiç böle düzenlisi çıkmamıştı..

buhaftakı yarısmacılar ıyı anlasıyor fakat buaksam sanırım tartısma var dun aksamkı erkek yarısmacıyı kutluyorum dogrusu cok guzel yaptı herseyı

X