Yemekteyiz - Show Tv

layla çok komik giyinmiş bence , yaşınada uygun kaçmamış kıyafeti... ama bakışlarına dikkat edein ne olur...

almış çamaşır makinası örtüsünü üstüne D bide yemekte red bull içiyo bu kız tam bi kro yaaa görgüsüz yaratık

bide sırıta sırıtaa beğenmedim diyor ,dört köşe olmuş zevkten beğenilmedi diye allahımm Alahımmm......

ay bu layla ızdırabına daha fazla dayanamıycam gıtsın bunlar artık görelım yenılerı-tatlicadiarzu-

ben doğrumu gördüm yaa leylaa enerji içeceği içiyo yemekte..
yine başlası domates çorbasını sevmem börek ağır profitrol ağırr kızartma ağırr hayy zıkkım ye emi...
çıldırttı artıkkkk

heheh manavın da ellerine sağlık oldu ya.. ben müsadenizle magmaya kadar gidip gelecem. laf sokacam diye komik oldu

bu arada nuray yemek yaparken maşallah kendinden çok gögüsleri ön plandaydı artık eğildikçe tamam şimdi çıkacak yerinden diyodumm

arkadaşlar leyla yemekle birlikte enerji içeceği içiyor.enteresannnn

zuzucum hic enerji icecegi görmemis hayatinda,hava icin yapiyo o bence,bakin ben ne iciyorum gibisinden..uyussss oldum ben ya,birde mutfaga gidiyo,profiterol böyle olmazmissss,hadi lennn neden olmasin ya,daha tatmadan laf buldu herseye...
igg insallah leylayla bigün bi yerde karsilasmam yaf klava:

klava: klava: klava:kızlar tut mayın beni öldürcem bu leylayı yaaaaaaaaa ne sinir 24 yaşında ama sanki gurme kendisi

zıkkım yiyin ya işte bunlar türkiyenin gerçekleri herkez iki yüzlü ya yüze baska arkadan başkkaa valla hiç biri hak etmiyor birinciliği

leyla nurayın masasının düzenını sevmemiş...:roflol:
önce bi kendi masasına baksınn koydugu tabaklar her şey 1ytl olan dükkanlarda satılıyoo..

yemek hazırlarken sevgisini katmış:))dedikodu yapmamışmıydı herkezin arkasından konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…