Yemekteyiz - Show Tv

oo bu jest güzel oldu işte.. itiraf ediyorum beklemiyordum.. Murat'ın çiçeklerinden bahsediyorum.

birgül hanım cok kibarca yerleştirdi lafı
dün dometesi eleştirmiştin bugun
domates corbası yapmıssın dedı oooh kaydirigubbakcemile2

her zaman ev sahibine üzülüyorum kesilecek koyun gibi oluyorlar kendilerini beyendirmek için kırk takla atıyorlar

ya saflar salatayla ekmekle karınlarını doyuruolar. ordan bırıde bagırıo 'serwis gecıktii' cok cırkefler yaa :))

böregin içinde maydonozu sevmem:1shok:muratta sapıttı böregin içinde çok güzel olur maydonozlülülülülülülülülülülülümurat bey bahane bahanedelikafadulden

kızartma yağlıolmuş leyla hanım leyla hanım yağsız kızartmama mı olur ya patlıcana tabikide yağlı olur :))))))))

yemek yaparken arkadan gelen şu " başana başana" diye aptal bi şarkı varya..ona ne gıcık oldum bu yarışmada yaa..:)) leyla da nasıl 24 yaşında yeni gelin anlamadım valla..sanki 35 yaşında ingiltire kraliyet ailesinin son prensesi gibi davranıyo..hıhh yesinlerr...pavorotti almayı çok istediği bi cd ymiş..miş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…