Yemek yiyemiyorum ..

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
34
Merhaba kızlar.. sabah çok acıkmıştım aç karnına mini halleylerden yedim su içtim. Sonra bir kaç tane kaşar peynir yedim. Kaşar peynir yedikten sonra küçük dilimin o kısımlarda bir ağrı oluştu yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum çok acıyor bademciklerim değil kenar kısımlar geniz kısmım çok kötü ya.. emziriyorum yemek de yemem gerek ama gözümden yaş geliyor.. böyle bir şey başına gelen var mı nasıl çözebilirim ..

Peynir sertmiydi acaba o yuzden olmus olabilir kati sıvı seyler icebiliyorsaniz simdilik sıvı gıdalalar icin.

Peynir sertmiydi acaba o yuzden olmus olabilir kati sıvı seyler icebiliyorsaniz simdilik sıvı gıdalalar icin.
Yok canım yumuşaktı bayağı da çiğnedim yutmadan önce sıvı da içemiyorum çok acıyor

Öncelikle aç karnına sakın çikolata, abur cubur yemek gibi bir hata yapmayın. Sağlığınıza büyük zarar ki emziriyorsunuz.
Kaşar peynirin nasıl bir etkisi oldu anlamadım ama geçmiş olsun.

Öncelikle aç karnına sakın çikolata, abur cubur yemek gibi bir hata yapmayın. Sağlığınıza büyük zarar ki emziriyorsunuz.
Kaşar peynirin nasıl bir etkisi oldu anlamadım ama geçmiş olsun.
Sabah tansıyonum düşmüştü açlıktan ilk elime geçen oydu o yüzden yedim yoksa çikolatayla pek aram yoktur yani kaşarı bile sevmem ama tansiyonum düşünce elime ne geçince Yeşim düzeleyim diye

hayırlı olsun hasta olacaksın böyle böyle başlıyor zaten.
varsa su kaynat bir tatlı kaşığı zencefil dilimle bir tatlı kaşığı bal yarım limon sık ve iç.

varsa su kaynat bir tatlı kaşığı zencefil dilimle bir tatlı kaşığı bal yarım limon sık ve iç.
Öyle mi dersiniz hiç böyle olmadım daha önce (

vallahi haklıydınız hasta olmadım ama boğazlarım hafif şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…