Yemek yiyememe

Evet üzülünce 24 saat aklımdan çıkmıyor.Hele sabah uyandığımda öğürerek uyanıyorum çünki üzüldüğüm konu hemen aklıma geliyor

Kaç kilosunuz acaba? Çok zayıf değilseniz durum normal aslında çoğu insanın iştahı kapanır üzüntüden. Mideniz de hassas sanırım ondan bulantı oluyor.

Yıllarca bununla ilgili sorunlar yaşadım.
Dahiliye, gastroentereloji, intaniye vs... O kadar çok bölüme gittim ki.
Aslında biliyordum sebebi stresti ama doktorlar fiziksel sebepleri dışlamak istedikleri için türlü türlü tetkikleri yaptılar.
En nihayetinde hayatımda stres yaptığım konular düzene girdi. Bunun için ama psikiyatri desteği aldım. İlaç kullanımı artı terapilerle normal bir insana dönüştüm

Canim o bendede vardi eskiden ayni senin gibiydim kilom 39-41 arasins gidip geliyordu cubuk kraker gibiydim boy desen uzun degilim zaten. Sen gibi hassasim iste üzülünce mideme vurur ama artik 1-2 gün sürer muhakkak yemege calisirdim. Sonra biriyle tanistigimda kendisi yemek yemegi ve yemek hazirlamayi cok sever bana püf noktalari ögrettive artik kendim yemek yapmayi da sever oldum. Yemek yemegi cok seviyorum ya simdi 49-50 kiloyum bakti kilo aliyoruz diye beraber spora yöneldik. Canim önce psikolog tedavi almani tavsiye ederim sonra kendiliginden istemesende yemek yemegi seveceksin. Midene vuruldugu zamanlarda istah ettirecek yemek yapmaya yönelmeye calis tavsiye ederim. Her hangi sorulariniz olursa bana özelden yazabilirsiniz seve seve yardimci olurum. Bende ilac aldim fakat burda yazmam dogru degil.

anksiyete kaynaklı vardı benim de. ben iştah açan bir antideprasanla çözdüm işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…