- 6 Aralık 2018
- 6.698
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
Benim yemek yerken bile midem bulanıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacı ben akşam 9 bçkta aldım. Aniden uyku yaptı.bir anda daldım.sabah da uyanmakta aşırı zorlandm.bu nedenle gece ilacını bıraktım tek ilaca geçtim.İlaç ismi önermem dgru olmaz ama zestat değildi.. uyanamama sorunu yasamadm hiç ilacı saat kaçta aldınz? Daha erken bi saatte içmeyi deneyin birde alısma süreci var tabiki.. doktorunuzla konusun durumu ilaç değiştirir belki. Birde gğndüzde enerji durumunuzun dengelenmesi için bi ilaç daha verilebilir mi acaba? Sikayetlere göre veriliyor sanırım.. ben 7 kiloyu cok hızlı verdim.. anksiyetem ve uyuyamama problemimde vardı yemek yiyememe dısında.. hatta depresyonda oldugumu söyledi doktor.. işsizlik ve yasanan travmalardan dolayı.. moralim bozuksa asla ama asla yemek yiyemem kusasım gelir. Ve sizin gbi sabahları kusma isteğiyle uyanıyodum.. smdi gözü dönmüş gbi yiyorm.. gece ilacını istediğinde bırakabilirsin demişti.. cok kilo aldm 8 kilo 2 ayda.. ilacı bıraktm 3. Gün yine kusma isteği ve mide bulantısı iştahszlk baskadı.. bu sefer yarımda alabilirsin dediiği için yarım almaya basladm. 2. Gün gecti.. üşüttüm sanıyordm aama sanırım gece ilacını bıraktğm içindi
Benim yemek yerken bile midem bulanıyor artık
Ya acaba bi tahlillerinize baktırdınız mı? Benim örneğin eksik olan bir vitaminim için vitamin kullandım. Ondan sonra hayat kalitem arttı yemek yemek de sorun olmuyor.Benim yemek yerken bile midem bulanıyor artık
Bende 9 da alıyorm 11-12 gbi uyutuyo 7 gbi bi uyanıyorm sanki 10 yıllık uyumusum. İşsiz oldugum için 10 a kadr debelenip kalkıyorm yataktan.. ama ilk kullanırken bende sadece kol bacakta aşırı gevseme olmustu. Direkt uyku yapmadı mesela.. bence görüşüp ilacı değiştirmeyi deneyin skayetlerinizi anlatıp. Veridği ilaç sadece uyku ilacımı acaba.. benmki bildiğim kadaryla antidepresan ama uyku için veriliyoİlacı ben akşam 9 bçkta aldım. Aniden uyku yaptı.bir anda daldım.sabah da uyanmakta aşırı zorlandm.bu nedenle gece ilacını bıraktım tek ilaca geçtim.
Benim stresten çok etkileniyo ya ondan dolayı olduğunu sanıyorumYa acaba bi tahlillerinize baktırdınız mı? Benim örneğin eksik olan bir vitaminim için vitamin kullandım. Ondan sonra hayat kalitem arttı yemek yemek de sorun olmuyor.
Ama bir şeye üzülsem vs aynı duruma dönüyorum tabi.
Gdiin ilaclanın bence benmde böyleydi.. yahu ne kdr fazlaymısız.. bende herkes üzüntüden yer bi bende sıkntı var sanıyodm.. allah affetsin böyle dolusunca şu topiğe içim raahtlamadı desem yalan olur yalnız değiliz kızlaaarr çözümüde var korkmayın.. yaşasın yemek yemek diyosunuzz çoohh hoştıırrBenim yemek yerken bile midem bulanıyor artık
Bende de oluyor sinirlenince üzülünce midem bulanır yemek yiyemem kafam rahatlayınca normale dönerimMerhabalar benim yemek yiyememe problemim var üzülünce iştahım kesiliyor sabahları kusuyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yiyemiyorum.Sonra öğlen zorla biraz yiyorum.çok zor durumdayım böyle bir şeye çare bulan var mı? Doktora gittm tranco buskas verdi ama o da uyku yapıyor.bulantı ilaçları da uyku yapıyor.
Aslında bi yandan işime geliyor ya göbeğim gittiGdiin ilaclanın bence benmde böyleydi.. yahu ne kdr fazlaymısız.. bende herkes üzüntüden yer bi bende sıkntı var sanıyodm.. allah affetsin böyle dolusunca şu topiğe içim raahtlamadı desem yalan olur yalnız değiliz kızlaaarr çözümüde var korkmayın.. yaşasın yemek yemek diyosunuzz çoohh hoştıırr
Valla ben yüzden kilo verdim ki baslarım böyle işe dedim.. smdi göbegimi seviyorum sohbet ediyorum onunla yakında isim koyacagım totişime ve göbeğimeAslında bi yandan işime geliyor ya göbeğim gitti
Ya önceden bende öyleydim, günlerce yemek yiyemediğimi bilirim. Benimde sürekli mide bulantilarım olurdu ama hiç doktora gitmek aklıma gelmedi. Psikolojik olduğunu biliyordum.Merhabalar benim yemek yiyememe problemim var üzülünce iştahım kesiliyor sabahları kusuyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yiyemiyorum.Sonra öğlen zorla biraz yiyorum.çok zor durumdayım böyle bir şeye çare bulan var mı? Doktora gittm tranco buskas verdi ama o da uyku yapıyor.bulantı ilaçları da uyku yapıyor.
Kuzum sizin oncelikli istahinizi acmaniz lazim bir arastirin bazi vitaminler acabilir ve baya istah yokken bile zorlamaniz lazim ki o cok zordur ,yemek yemeyen cocuklari zorlarlar sizede bh yapilmali bulanti falan yoksa varsa bulanti cozulmeliMerhabalar benim yemek yiyememe problemim var üzülünce iştahım kesiliyor sabahları kusuyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yiyemiyorum.Sonra öğlen zorla biraz yiyorum.çok zor durumdayım böyle bir şeye çare bulan var mı? Doktora gittm tranco buskas verdi ama o da uyku yapıyor.bulantı ilaçları da uyku yapıyor.
Dılardan bakınca cok güzel birseymıs gıbı geldı..Merhabalar benim yemek yiyememe problemim var üzülünce iştahım kesiliyor sabahları kusuyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yiyemiyorum.Sonra öğlen zorla biraz yiyorum.çok zor durumdayım böyle bir şeye çare bulan var mı? Doktora gittm tranco buskas verdi ama o da uyku yapıyor.bulantı ilaçları da uyku yapıyor.
Çok teşekkür ederim.Yemek yiyememe sebebiniz psikolojik zaten siz de yazmışsınız. Uzulunce yiyemiyorm stresli iken yiyemiyorum diye. Aslında yanıt sorunuzun içinde. Stresi baskilamak için ilaçlar kullanmak fayda etmez. Trankobuscas gibi. Stresi kontrol altında tutmayı öğrenmeniz lazım. O da psikoterapi den geçer. Düzelen psikoloji düzelen mide dengesi tek cozumunuz bu. Stres normaldir hayatta hep olur, hep olacak. Çözüm kontrol altına alabilmekte.
Aynı durumdan geçtim bende de mideye vururdu. Bir sene terapi aldım. Şimdi kendim cozebiliyorum sorunlarımı çok şükür. Bir de kağıda yazmayı deneyin..o çok iyi hissetirmisti bana. Üzüldüğün şeyleri en kotu olasiliklarini düşünerek bir kağıda en az 10 dk boyunca yaz. En kotu ihtimali, korkularını. Sonuna da böyle bir şey başına gelse ne yapardin varsa çözümlerini yaz. Bana terapist önermişti. Çok etkili. Muhakkak dene. Stres azalınca mide düzelir zaten