- 19 Ekim 2022
- 170
- 114
- 23
- 43
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Kardesiminde var bi sonuca varamadık insanlar hayatindan birilerini atamayinca bünye vucudundan atmaya çalışıyor stres yaptığın şeyleri hayatından çıkarmaya çalış bence başka yolu yokMerhabalar benim yemek yiyememe problemim var üzülünce iştahım kesiliyor sabahları kusuyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yiyemiyorum.Sonra öğlen zorla biraz yiyorum.çok zor durumdayım böyle bir şeye çare bulan var mı? Doktora gittm tranco buskas verdi ama o da uyku yapıyor.bulantı ilaçları da uyku yapıyor.
İnanın sizin durumunuzda olanları ben asla anlayamayacagim hayatım boyunca.yemek nasıl yenmez yaMerhabalar benim yemek yiyememe problemim var üzülünce iştahım kesiliyor sabahları kusuyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yiyemiyorum.Sonra öğlen zorla biraz yiyorum.çok zor durumdayım böyle bir şeye çare bulan var mı? Doktora gittm tranco buskas verdi ama o da uyku yapıyor.bulantı ilaçları da uyku yapıyor.
Keşke gülebilsem ben de yaİnanın sizin durumunuzda olanları ben asla anlayamayacagim hayatım boyunca.yemek nasıl yenmez yauzulunce kilo vermek ne demek hiç yaşamadım ben daha çok yiyorum.yemek yemek bana huzur mutluluk veriyor
Özür dilerim amacım sizi kırmak değildi.eee bende size imrendim keşke az yiyebilsem uzulunce 2.3 kg ben versem diye.ama sizin yazdığınız da benimi kirmaliydi ozaman.art niyet aramayın lütfen aklımda olmayan şeyi aklıma soktunuz.eee bende çok yemek istemiyorum napicaz simdiKeşke gülebilsem ben de yaama durum bu yani bu konuda dert yanan birine gülerek böyleyim ben yemek yemek huzur demek biraz bencilce değil mi sizce de?
Aman benim gibi olmayın yiyememek çok kötü bir şey içinde bulunduğum durum çok zor.Özür dilerim amacım sizi kırmak değildi.eee bende size imrendim keşke az yiyebilsem uzulunce 2.3 kg ben versem diye.ama sizin yazdığınız da benimi kirmaliydi ozaman.art niyet aramayın lütfen aklımda olmayan şeyi aklıma soktunuz.eee bende çok yemek istemiyorum napicaz simdi
Hangi ilaçlardır acaba zestat mıydıAynı durumdaydım. Gece ve gündüz farklı ilaçlar olmak üzere psikayatr iki ilaç verdi. 2 hafta kadr alışma sürecinde sersemlik falan oldu ama mide bulantımı ve iştah olmamasını anında kesti.. hayat kalitem artttı resmen..
İşte bilmediğim için benim gözüme fit harika bir vücut canlandı.ama onunda çaresi vardır doktor falan az az sık yemek gibi ne bilim fındık fıstık kilo yapıcı şeyler gibi.ne bileyim iştah açıcı şeyler fayda etmiyormuAman benim gibi olmayın yiyememek çok kötü bir şey içinde bulunduğum durum çok zor.
İştah şurubu deneyeceğim.psikiyatrik ilaçlar var ama uyku yapıyor fazlası. İştah şurubu bildiğiniz var mı.İşte bilmediğim için benim gözüme fit harika bir vücut canlandı.ama onunda çaresi vardır doktor falan az az sık yemek gibi ne bilim fındık fıstık kilo yapıcı şeyler gibi.ne bileyim iştah açıcı şeyler fayda etmiyormu
Ben açken sanki çok yemek yemişim gibi aşırı tokluk hissi geliyor içim sıkılıyor ve zorlarsam sabah kusuyorumBen de böyleyim. Bulantı olduğu için mi yemiyorsunuz. Uzun süreli açlık olunca mide bulantısı da oluyor. Yemek yemeye başlayınca geçiyor
Birşey dicem ama yine alincaksiniz benim hiç ihtiyacım olmadığı.hic bir fikrim yok maalesef.ama diyetisyen eşliğinde kilo alanları gördüm şahsen.onu denesenizİştah şurubu deneyeceğim.psikiyatrik ilaçlar var ama uyku yapıyor fazlası. İştah şurubu bildiğiniz var mı.
Psikolojik olabilir diye düşünüyorum ben sizin durumu yardım alabilirsinizBen açken sanki çok yemek yemişim gibi aşırı tokluk hissi geliyor içim sıkılıyor ve zorlarsam sabah kusuyorum
İlaç ismi önermem dgru olmaz ama zestat değildi.. uyanamama sorunu yasamadm hiç ilacı saat kaçta aldınz? Daha erken bi saatte içmeyi deneyin birde alısma süreci var tabiki.. doktorunuzla konusun durumu ilaç değiştirir belki. Birde gğndüzde enerji durumunuzun dengelenmesi için bi ilaç daha verilebilir mi acaba? Sikayetlere göre veriliyor sanırım.. ben 7 kiloyu cok hızlı verdim.. anksiyetem ve uyuyamama problemimde vardı yemek yiyememe dısında.. hatta depresyonda oldugumu söyledi doktor.. işsizlik ve yasanan travmalardan dolayı.. moralim bozuksa asla ama asla yemek yiyemem kusasım gelir. Ve sizin gbi sabahları kusma isteğiyle uyanıyodum.. smdi gözü dönmüş gbi yiyorm.. gece ilacını istediğinde bırakabilirsin demişti.. cok kilo aldm 8 kilo 2 ayda.. ilacı bıraktm 3. Gün yine kusma isteği ve mide bulantısı iştahszlk baskadı.. bu sefer yarımda alabilirsin dediiği için yarım almaya basladm. 2. Gün gecti.. üşüttüm sanıyordm aama sanırım gece ilacını bıraktğm içindiHangi ilaçlardır acaba zestat mıydı
Ben 1 kez içtm sabah yataktan kalkamadm düştüm işe de zor gittim
Ah ben de deli gibi yesemİlaç ismi önermem dgru olmaz ama zestat değildi.. uyanamama sorunu yasamadm hiç ilacı saat kaçta aldınz? Daha erken bi saatte içmeyi deneyin birde alısma süreci var tabiki.. doktorunuzla konusun durumu ilaç değiştirir belki. Birde gğndüzde enerji durumunuzun dengelenmesi için bi ilaç daha verilebilir mi acaba? Sikayetlere göre veriliyor sanırım.. ben 7 kiloyu cok hızlı verdim.. anksiyetem ve uyuyamama problemimde vardı yemek yiyememe dısında.. hatta depresyonda oldugumu söyledi doktor.. işsizlik ve yasanan travmalardan dolayı.. moralim bozuksa asla ama asla yemek yiyemem kusasım gelir. Ve sizin gbi sabahları kusma isteğiyle uyanıyodum.. smdi gözü dönmüş gbi yiyorm.. gece ilacını istediğinde bırakabilirsin demişti.. cok kilo aldm 8 kilo 2 ayda.. ilacı bıraktm 3. Gün yine kusma isteği ve mide bulantısı iştahszlk baskadı.. bu sefer yarımda alabilirsin dediiği için yarım almaya basladm. 2. Gün gecti.. üşüttüm sanıyordm aama sanırım gece ilacını bıraktğm içindi
Evet psikolojik, üzülünce oluyor ama tam manasıyla çözmekte zorlanıyorum.aslnda şunu başarmam, üzüldüğümde midemem vurmamasını sağlamam lazım ama illa ki vuruyorPsikolojik olabilir diye düşünüyorum ben sizin durumu yardım alabilirsiniz
Yardım da almaya çlşyorum bir doktora gidiyorum şimdiEvet psikolojik, üzülünce oluyor ama tam manasıyla çözmekte zorlanıyorum.aslnda şunu başarmam, üzüldüğümde midemem vurmamasını sağlamam lazım ama illa ki vuruyor
Yardım da alıyorum ama henüz yenemedim.acaba iştah şurubuyla desteklesem mi dedimPsikolojik olabilir diye düşünüyorum ben sizin durumu yardım alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?