yemek yerken midem ve yemek borum aşırı derece de yandı :(((

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
kizlar benim için çok büyük bi dert 2 gün önce hiç yapmadığım şeyi yaptım ocağın üzerinde ki yemeği tabağa koyup yedim zaten baharatliydi birde ben userine pul biber ekledim:((( karnım çok açtı 2 tabak yedim ve 2 gündür geceleri migdemin yanmasından acıdan sabaha kadar ağlıyorum :((( yemek yiyemiyorum ne yersem canım çok acıyor hastaneye gittim ilaç verdi kullandım ama geçmiyor :(( yoğurt vs yedim geçmiyor ne yapmam gerek nolur yardım edin 2 yaşında çok hareketli kızım var birde evde kv var yemin ederm elini hiç bir işe sürmez. kızım hastaneye götürelim bile demedi eşim götürdü saolsun. ama şuan çok canım açıyor yemek yerken bile içerde migdemin yandığını hissediyorum :((( akşam eşimle özele gideceğim gelmesini bekliyorum o zamana kadar ne yapayım ne yersem biraz hafifletirim :(((

Bir kaç yudum süt için yada çiğ patatesi rendeleyin güzelce süzün suyunu yudum yudum için mideye yanmalarına cok iyi geliyormuş. İyi bir doktorun yazısında okumuştum.

Benim burada isim vermem doğru olmaz, bazı ilaçlar var şurup halinde. Gastriti olanlar falan içince mideyi rahatlatıyor. Eczaneye gidin belki birşey verebilirler yarına kadar geçici rahatlamayı sağlayabilecek.
Bir de peynir ekmekle beslenin bir süre salçalı baharatlı yiyeceklerden uzak durun.

Benim burada isim vermem doğru olmaz, bazı ilaçlar var şurup halinde. Gastriti olanlar falan içince mideyi rahatlatıyor. Eczaneye gidin belki birşey verebilirler yarına kadar geçici rahatlamayı sağlayabilecek.
Bir de peynir ekmekle beslenin bir süre salçalı baharatlı yiyeceklerden uzak durun.
evet yemiyorum artık eczane artık reçetesiz ağrı kesici bile vermiyor yani burdakiler vermiyor:(

Soğuk sütü yudum yudum için.

Çok geçmiş olsun.

kizlar benim için çok büyük bi dert 2 gün önce hiç yapmadığım şeyi yaptım ocağın üzerinde ki yemeği tabağa koyup yedim zaten baharatliydi birde ben userine pul biber ekledim:KK43:(( karnım çok açtı 2 tabak yedim ve 2 gündür geceleri migdemin yanmasından acıdan sabaha kadar ağlıyorum :KK43:(( yemek yiyemiyorum ne yersem canım çok acıyor hastaneye gittim ilaç verdi kullandım ama geçmiyor :KK43:( yoğurt vs yedim geçmiyor ne yapmam gerek nolur yardım edin 2 yaşında çok hareketli kızım var birde evde kv var yemin ederm elini hiç bir işe sürmez. kızım hastaneye götürelim bile demedi eşim götürdü saolsun. ama şuan çok canım açıyor yemek yerken bile içerde migdemin yandığını hissediyorum :KK43:(( akşam eşimle özele gideceğim gelmesini bekliyorum o zamana kadar ne yapayım ne yersem biraz hafifletirim :KK43:((

Ilık süt dene istersen. Annemden ogrendim midemle ilgili ağrı bişey olduğunda ben ılık süt içerim iyi gelir. Ama herkesin bünyesi farklı tabi.

Benim midem gecen günlerde aldığım ilaçtan zarar gördü bir şey yutarken yemek borum ağrıyordu sırtıma vuruyordu midem yanıyordu mide koruyucu ve sürüp kullandım etkisini hemen göstermedi birkaç gün sonra kesildi ilacı kullanmaya devam edin hemen geçmeyebilir yoğurt yiyin mideye iyi geliyormuş

kizlar benim için çok büyük bi dert 2 gün önce hiç yapmadığım şeyi yaptım ocağın üzerinde ki yemeği tabağa koyup yedim zaten baharatliydi birde ben userine pul biber ekledim:KK43:(( karnım çok açtı 2 tabak yedim ve 2 gündür geceleri migdemin yanmasından acıdan sabaha kadar ağlıyorum :KK43:(( yemek yiyemiyorum ne yersem canım çok acıyor hastaneye gittim ilaç verdi kullandım ama geçmiyor :KK43:( yoğurt vs yedim geçmiyor ne yapmam gerek nolur yardım edin 2 yaşında çok hareketli kızım var birde evde kv var yemin ederm elini hiç bir işe sürmez. kızım hastaneye götürelim bile demedi eşim götürdü saolsun. ama şuan çok canım açıyor yemek yerken bile içerde migdemin yandığını hissediyorum :KK43:(( akşam eşimle özele gideceğim gelmesini bekliyorum o zamana kadar ne yapayım ne yersem biraz hafifletirim :KK43:((

geçmiş olsun nasıl oldun, aynı zamanlarda benzer sebeple aynı şeyden şikayetçiyiz sanırım ben doktora gitmedim, şuan bişey yemeye bile korkuyorum, yemesem sorun yok, bişey yesem ağrı yangı başlıyor

geçmiş olsun nasıl oldun, aynı zamanlarda benzer sebeple aynı şeyden şikayetçiyiz sanırım ben doktora gitmedim, şuan bişey yemeye bile korkuyorum, yemesem sorun yok, bişey yesem ağrı yangı başlıyor
ilaç kullandım şuan iyiyim ama dikkat edicem gerçekten migde insanın gözü kadar önemliymiş :) yine de korkuyorum ekmek yediğim zaman ağrı oluyor biraz ama süt içiyorum geçiyor rabbim şifa versin insallah

Back
X