Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede emek cok para ediyor.Sonucta tencereye at degilki yikamasi soymasi bulasigida var isin.vuuuu çokmuş. en iyisi işi bırakmak :)
yemeğinizden yiyenlerden porsiyon başı para alın![]()
bence ticari bir şekilde düşünelim mesela git deki x abla işte biliyorsun ben çalışıyorum yemek yapmaya pek vaktim olmuyor o yüzden işte ben sana malzemeleri versem ayda 4 kere benim için 100 tl ye yemek yapar mısın desen hadi yok vs derse abla ayda 150 olsun dersin![]()
aynen seçiciyim işim ondan zor zaten.yoksa yakınımda bir akrabam var ona desem daha uyguna seve seve kabul eder. onun evinde yemek yerim ama yine de sürekli yaptırmak istemem sanırım. bir komşumu gözüme kestirdim temiz kadın. yemek de bizim evde pişeceği için yerim yani sıkıntı olmaz.
hazır almak da o yüzden istemiyorum. hazır alacağım yerlerde sınırlı.hep aynı şeylerden de bıktım.
bide evde insanlar var yakayınvalidem ve çocuk var. onlar başlarının çaresine bakıyor. çorbadır vs dir. ama evde yemek pişerse onlara da kolaylık olur diye istiyorum
Hayrına yapmaz mı iyi bir komşun haftada bir malzemeleri alsanbir komsuma teklif etmeyi dusunuyorum aslinda. 2-2.5 saat yetmez mi yemek icin. yarim gun temizlik icin 4-5 saat kalip 70 tl ucret aliyorlar bizim buralarda. iki gun yemek yaptiginda haftalik 70 tl den aylik 280 gibi dusunmustum ama su anda o kadar vermem zor. haftada bir kez yapsa 140 falan olsa az mi olur?
Ben her gün bir çorba bir ana yemek bir pilav salata yapıyorum kimse bana para vermiyorrrr
Ağlayacağım şimdi
canim ya tam benlik bir işmiş yakin olsak brn yaparim sana yemek ama eminim sen buyuk bir sehirde oturuyirsundur..450 tl ye bulunur ya da daha az ucrete.....yoğun calisiyorum biraz. enerjim eve kalmiyor. temizlik bir sekilde halloluyor ustelik temizlik konusunda kimseye guvenemedigim icin bu konuda yardimci almak istemiyorum. nadiren buyuk temizlik icin birilerini cagiriyorum.
aslinda maasim cok degil. daha iyi maasli bir isnicin beklentim vardi. o olunca yemek icin biriyle anlasmayi dusunuyordum. ama simdi de hazir almak zorunda kaliyorum cogu zaman.
normalde haftada 3 kez yemek yapmasi icin biriyle anlasirim diyordum ama simdi iki kere bile olsa yeterdi aslinda. evde sicak yemek olur hic degilse.
ama ne kadara olur tam emin olamadim. sizce ne kadar olmali. yemek benim evde pisecek. malzemeler evden olacak.
hem masraf hemde ne bileyim evde ye kuru ekmek ye daha iyi...Haftalik 70 demissiniz de disarida az corba +yemek +az pilav+salata ortalama 12-13 lira zaten.Gecen senemin neredeyse tamamini lokantalarda yiyen biri olarak diyebirim ki cok para.Cidden cok para.Bu sene pazar gunu pazar alisverisimi yapip 2 cesit yemek yapmak 2 saatini aliyor ve bunu tum hafta yiyorum.Arada 1 gunu et gunu yapiyorum.Onu da disarda yiyorum kofte olarak.Masraf %60-70 azaldi .Bunun maasinin az ya da cok olmasiyla ilgisi yok bence.Disaridan yaptirtmak ya da disarida yemek bence masraf.
Herşey para değil ki aranı iyi tut malzemenden kendinede yapar haftada bir yemek için para mı alınır biz yıllarca komşunun çocuğuna toruna bile baktık yemek yaptık nolacak ki herşeyi paraya mı dökmek lazım komşu komşunun külüne muhtaç ayoğun calisiyorum biraz. enerjim eve kalmiyor. temizlik bir sekilde halloluyor ustelik temizlik konusunda kimseye guvenemedigim icin bu konuda yardimci almak istemiyorum. nadiren buyuk temizlik icin birilerini cagiriyorum.
aslinda maasim cok degil. daha iyi maasli bir isnicin beklentim vardi. o olunca yemek icin biriyle anlasmayi dusunuyordum. ama simdi de hazir almak zorunda kaliyorum cogu zaman.
normalde haftada 3 kez yemek yapmasi icin biriyle anlasirim diyordum ama simdi iki kere bile olsa yeterdi aslinda. evde sicak yemek olur hic degilse.
ama ne kadara olur tam emin olamadim. sizce ne kadar olmali. yemek benim evde pisecek. malzemeler evden olacak.
Yakin oturan birini bulursan haftalik 50 liraya 2 gun bile gelir bence. Sadece yemek yapicak 1-2 saatini alir. Malzemeler de senden sonucta.bir komsuma teklif etmeyi dusunuyorum aslinda. 2-2.5 saat yetmez mi yemek icin. yarim gun temizlik icin 4-5 saat kalip 70 tl ucret aliyorlar bizim buralarda. iki gun yemek yaptiginda haftalik 70 tl den aylik 280 gibi dusunmustum ama su anda o kadar vermem zor. haftada bir kez yapsa 140 falan olsa az mi olur?
sana pratik yemek canim et pahali ama eger evinde oluyorsa..yoğun calisiyorum biraz. enerjim eve kalmiyor. temizlik bir sekilde halloluyor ustelik temizlik konusunda kimseye guvenemedigim icin bu konuda yardimci almak istemiyorum. nadiren buyuk temizlik icin birilerini cagiriyorum.
canim ete ustinu biraz gececek kadr su da koyarsan iyi olur..sana pratik yemek canim et pahali ama eger evinde oluyorsa..
soyle kemikli kus basi dogranmis eti dudukluye koy sogan dogra sarimsak at icine baharatlar..
sonra dudukluyu kapat sen isini yapana kadr o mis gibi yumusacik pisiyor etin suyuna ekmegi dogra bebisin icsin ..
cok faydali sizde yersiniz valla ben yapiyorum mis gibi oluyor ya...
Cidden sicak yemek yapmakta ne var. hemen ogrenilir zaten.sana pratik yemek canim et pahali ama eger evinde oluyorsa..
soyle kemikli kus basi dogranmis eti dudukluye koy sogan dogra sarimsak at icine baharatlar..
sonra dudukluyu kapat sen isini yapana kadr o mis gibi yumusacik pisiyor etin suyuna ekmegi dogra bebisin icsin ..
cok faydali sizde yersiniz valla ben yapiyorum mis gibi oluyor ya...