Yemek yapmayı bilmiyorum

Biraz zorlasam annen yaşında olurum o yüzden yazıyorum.
Kuzum aklını başına topla. En güzel yıllarında gidip çile mi çekeceksin? Kendin yazmışsın kalabalık ve "sevimli olmayan" bi kaynana adayın olduğunu.

Yaşça epeyce büyüğüm. Çalışıp çalışmamak size kalmış bir şey ama, okuyup kendini geliştirmek gibisi yok....
Yemek konusunda da, sadece evlilik için değil, yemek yapmak her zaman için gerekli. Temel şeyleri öğrenmekle başlayabilirsin.

Yemek yapmayı öğrenmek bütün ömrünü vereceğin bir uğraş ama püf noktalarını öğrenerek başlayabilirsin. Videolardan yardım al elinin ayarı iyi olmalı baharat dengesini sağlamak için. Yemeğe ve tatlılara lezzet katmak çoğunlukla malzemelerin kalitesine de bağlı. El lezzeti sonraki planda. Aşırı basit ve keyifli bir olay mantığı anladıktan sonra günlük yemekler için tarife ihtiyacın olmayacak ama yaşın çok küçük değil mi evlilik için

Yemek yapmakta bende çok iyi değildim ama sıfırda değildim, evlenmeye yakın annemin yaptığı yemeklerden notlar alarak kendime tarif defteri oluşturdum. Yapa yapa alıştım gayette güzel oluyor yemeklerim. Annemin güzel yemeklerine alıştığım için bu yolu seçtim ben. Ama tavsiyem okuyup meslek sahibi olman, zaman ne gösterir hiç bilinmez. Çok aşık olup birbirini çok sevenler bile sıkıldım deyip ayrılmak isteyebiliyor.

Çok erken değil mi evlenmek için

Evlenmek için okumuyorsun yüksek ihtimalle... çok pişman olacaksın. daha küçücüksün bu yaşta bu sorumluluk çok fazla. önce hayatın tadına bakmalısın.
daha yemek yapma sorumluluğunu almamışsın bu güne kadar şimdi bir evin,huysuz bir kv'nin, elalemin oğlunun sorumluluğunu nasıl alacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…