Mutfak Dekorasyonu yemek ve yatak odası takımımız, sonunda :))

Sade ve güzel. İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim. Ben çok şıkırtılı şeyleri sevemedim bir türlü :)

Hanımlar, halı olarak ne renk alacağıma tam karar veremedim. Krem veya bej gibi bir halı almayı düşünüyorum. Yatakodası olduğu için çok kirlenmez herhalde. Var mı sizin önerileriniz?

canım krem bej çok hoş olabilir ama eğer biraz renklendirsen bence daha hoş olur mesela yatak örtünü ve halını kırmızı tonlarda seçersin vee kırmızı tablo veya süs eşyalarıyla, mumlarla renklendirirsin çok şık olur ama yinede senin seçimin...

Önerin için teşekkürler.. Ama yatak örtümü çoktan almıştım, gri be bej tonlarında. Perdelerimide bej tonlarında aldım. Sanırım halımıda bu tonlarda alacağım. Artık, aksesuarları renkli seçeceğim. Yerleşince, fotoğrafları eklerim artık.:lepi:

hayırlı olsun zevklerimiz benzeşiyor
aynı takımın yemek odasını düşündüm ve beğendim bi kaç çeşit daha göreyim diye o an beklemeye aldım.
model gerçekten güzel.
ama bize fiyatı daha fazla söylemişlerdi.sen iy almışsın vallahi tebrikler.
bu ürünü hala düşünüyorum.
kullanmaya başladın mı
beni tereddütte bırakan konsoldaki o beyaz bölgeydi acaba çizilir mi diye.
ama konsoldaki çatal kaşık yeri de çok güzel.
ürün sadeliği ve şıklığı birarada sunuyor.

Bayağı bir pazarlık yaptık :) Henüz kullanmaya başlayamadık. Bu cumartesi eşyalar gelecek inşallah. Umarım çizik falan olmaz. Kullanışlı bir takıma benziyor, umarım öyle de olur. Kısıkköy'de bütçemize göre beğendimiz en güzel takım buydu, o yüzden hiç düşünmeden bir günde aldık biz de :)
Umarım gönlüze göre siz de alır, kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…