aklımda karacanın çeyiz setini almak vardı ama hisardada benzer bir kampanya olduğunu görünce onu tercih ettim. bunlara hediye olarak aldığım yer 42 parça kütahya kahvaltı takımını hediye etti. hepsi toplam 1690 liraya gelmiş oldu. hisarı tercih etmekle iyimi yaptımki?
20 cm. pasta tabağı 12 adet
23 cm. yemek tabağı 12 adet
26 cm.servis tabağı 12 adet
15 cm. komposto kase 12 adet
çorbalık 1 adet
çorbalık kapağı 1 adet
tuzluk 2 adet
biberlik 2 adet
kürdanlık 2 adet
25 cm. kayık tabak 2 adet
30 cm. kayık tabak 1 adet
çay fincanı 6 adet
cay fincan tabağı 6 adet
kahve fincanı 6 adet
kahve fincan tabağı 6 adet
sosluk 1 adet
sosluk tabağı 1 adet
düdüklü tencerem bunu siyahı
kızlar kütahya porselende 12 kişilik yemek takımı 5li tencere seti çatal bıçak takımı 6 kişilik kahvaltı takımı 1400 lira nasıl sizce
ben uzun zamandır almadığım için fiyatları bilmiyorum kayınvalideme anneme kendime dağıtmayı düşünüyorum aldıklarımı yani çeyiz için değil çok pahalı olmamalı bu fiyat iyi mi
kahvaltı ve yemek takımım güral porselenn çokta memnunum bulasık makınasında kullandıgım halde solma falan yok zemuszemus
günlük yemek takımım jawissa:icecream:
Hisarın bone china olanlarına bak cnm. ıncecikler ve parça sayısı 115. Diğer takımlarda 12 servis tabağı var bunda 24. Ara sıcaklar için iyi oluyor. Ayrıca aynı modelin çay setini de hediye ediyorlar. Yani toplamda 140 parça civarı oluyor. Yeni evleneceklere tavsiyem çok desenli modası çabuk geçecek şeyler almayın. Değiştirmek zor çünkü.