canım valla ben 2 sene önce aldım karaca nın kampanyaları oluyo ya kahvaltı takımı,yemek takımı,çatal-bıçak takımı bide 4 parça teflon tencere takımı.henüz kullanmak nasip olmadı ama:) yemek takımımı klasik yuvarlak aldım gümüş rengi desenli karelerin modasının geçeceğini düşündüm o yüzden yuvarlak tercih ettim günlük yemek takımımı kare düşünüyorum ama:)kahvaltı takımımda aynı pembeli cicili bicili bişi aldım.
Kahvalti takiminda kütahya porselen renkleri,inceliği ve desenleri süper... Incelemeni tavsiye ederim...
Yemek takimim ise alman bavyera markasi cnm...çok memnunum...
Canım ben misafir yemek takımımı Karaca'dan, kahvaltı takımımı Luyano'dan aldım. Bir bakmanı tavsiye ederim, güzel ve değişik modelleri var. Bunun yanında misafir yemek takımı için Bernardo'da da çok güzel modeller var. Ona da bakmadan geçme derim.
ben yemek takımımı bernardo2dan bone china modellerinden aldım, kahvaltı takımımı turunculu bişey noble life diye bir markadan aldım. bir de annem bana porselen kenaları gümüş işlemeli bir takım daha aldı, ben hala saldırıyorum tabak çanaklara, nereye koyacaksam bunları.
bernardoda kampanyalar oluyor sürekli takip etmeni öneririm eğer bone china istiyorsan
bir de english royal var ama epey uçuk fiyatlar
tam olarak nerede sorsam bilemedim karacada bir kampanya var şimdi daha önceden bunları almış olanlar fikir verebilirmi uygun mu? çok şey almayacağım ve aynı tarz ürünlere çok fazla para vermek istemiyorum. zaman geçtikçe yenileri çıkıyor ve hevesim geçince zaten değiştireceğim.(bu arada umarım böyle reklamlar eklemek prolem değildir)
ben yemek takımımı kahvaltı ve bardak takımımı hepsini kütahya porselenden aldım arkadaşım çok memnunumdelikafadulden
bulaşık makinasına da atıyorum sık sık ne solma ne bişe
renk desen seçeneğinde çok güzel şeyler varhihoyyyt
güzelim porland ın sitesine bir bak istersen.ben porlanddan aldım gündelik yemek takımlarımı.biraz pahalı diğer markalara göre ama çok güzel renk ve modeller var
canım valla ben dun aldım karacaadan ama ben yemek takımına 200 tl fark verıp kare takımlardan aldım henuz kullanmadım ama guzel ve kullanıslı gorunuyo... ustelık kampanyaya yenı modellerde eklenmıs bence tekrar gıdıp bakmalısın gercekten uygun fıyata...
kızlar bu topiki eylül ayında açmışım. yemek takımımıda kahvaltı takımımı da o günden bu güne aldım tabiki :1rolleyes:
her ikisinide kütahya porselenden aldım. her ikisinin toplam maliyeti 460 tl oldu
kahvaltı takımımın resmini ekliyim. yemek takımımın resmini çekmeden çoktan yerini aldı çeyizliklerimin en altında :))
kahvaltı takımım
buda çok güzel ama her modelin kahvaltı tepsisi yok düşünüyorsan...
ben biraz spor şirin modelleri daha çok seviyorum ama bisürü model var..porland sitesinden incelemeni tavsiye ederim