yemek takımımı secmem icin yardım edermisiniz ?? (resimli)

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Merhaba herkes ne güzel birbirinden fikir alıyor :) Banada yardımcı olursanız çok sevinirim...Eklediğim resimlerden yemek takımı + bardak kombını olarak hangisini alayım ?? Daha doğrusu şöyle söyleyeyim hangi yemek takımını alayım ? Ona görede bardak takımı alacağım :) Lütfen banada yardım !!! :1: LÜTFEN HERKES YORUM YAPSIN

BİRİNCİ BU---->>> KARACA 8054 YEMEK TAKIMI + SU TAKIMI

Eki Görüntüle 354240 $karaca---8054 (2).webp$karaca---8054.webp$karaca---8054.webpEki Görüntüle 354242 Eki Görüntüle 354243 $karaca---8054 (su takımı) (2).webp$karaca---8054 (su takımı) (3).webp$karaca---8054 (su takımı).webp

İKİNCİSİ BU---->>> KARACA 9003 YEMEK TAKIMI + SU TAKIMI

$karaca---9003 (2).webp$karaca---9003 (1).webpEki Görüntüle 354252 $karaca---9003 (3).webp$karaca----9003 (su takımı).webp$karaca---9003 (su takımı).webp

ÜÇÜNCÜSÜ BU---->>> KARACA X5 YEMEK TAKIMI + SU TAKIMI

Eki Görüntüle 354259 $karaca---x5 yemek takımı (5).webp$karaca---x5 yemek takımı (1).webp$karaca---x5 yemek takımı (2).webp$karaca---x5 yemek takımı (3).webpEki Görüntüle 354255

VE DÖRDÜNCÜ SON OLARAK İSE BU YEMEK TAKIMI (YALNIZ BUNA UYGUN BI BARDAK TAKIMI BULAMADIM EGR BUNU ALIRSAM ONA GÖRE BISEY UYDURURUM ARTIK) :34:

Eki Görüntüle 354261

Bence 3. yemek takımı çok daha güzel ve diğerlerine göre daha sade.. Ben olsam bu 4 seçenekten kesinlikle 3. seçerdim.. Yemek takımına karar verirken, tabağın boş haline bakıp aldanmamalı, asıl içine yemek konduktan sonra nasıl duracak o tabak o önemli diye düşünüyorum, sende bunu da göz önünde bulundurabilirsin canım :49:
şimdiden güle güle kullan ..

aralarında en şık duran 3. benimde o takımdan her ikiside mevcut misafirlerim bayılıyorlar ama yinede son secim sizin:21:

hayırlı olsun şimdiden ama niye karaca
nacizane düşüncem o kadar kaliteli markalar varken , ülkemizdeki porselen ve seramik ürünleri diğer ülkelerde ilk sıralarda iken kütahya porselen vs. varken niye çinde üretilen bir markayı tercih ettiğinizi merak ettim.
marka konusunda kararlı iseniz desen olarak 1. ve 2. olarak koyduğunuz resimler şık ve zarif duruyor.
( bu arada kütahya pors. filan dedim ama uzaktan yakından ilgim yok yazdığımı okuyunca kendimi pazarlamacı gibi hissettim:26:. sadece nacizane fikrim)

hayırlı olsun şimdiden ama niye karaca
nacizane düşüncem o kadar kaliteli markalar varken , ülkemizdeki porselen ve seramik ürünleri diğer ülkelerde ilk sıralarda iken kütahya porselen vs. varken niye çinde üretilen bir markayı tercih ettiğinizi merak ettim.
marka konusunda kararlı iseniz desen olarak 1. ve 2. olarak koyduğunuz resimler şık ve zarif duruyor.
( bu arada kütahya pors. filan dedim ama uzaktan yakından ilgim yok yazdığımı okuyunca kendimi pazarlamacı gibi hissettim:26:. sadece nacizane fikrim)

merhaba...aynen bende yazınızı ılk okuyunca icimden dedim ki kesin Karaca ve Kütahya'nın satışını yapmış bu arkadaş... :) Şöyle söyleyeyim en altta ekledıgım model zaten Kütahyanın...Model olarak Karaca'nınkileri begenıyorum...Karaca yemek takımından ziyade tencere takımı + catal kasık takımları hakkında olumsuz yorum aldım...Kimileri memnun kimileri değil tamamen şans işi diye düşünüyorum aynı beyaz eşyalarda olduğu gibi...İstediğim tarzda dğer markalarda bulamadım malesef ne su takım olsun ne yemek takımı olsun...Dolayısıyla çok düşündüm yaklaşık 3-4 aydır araştırma yapıp sürekli düşünceler içindeyim.Aynı modellerden Kütahyada bulsam bi an bile düşünmeden alırdım...Neyse dediğim gibi zevkime uygun bulamadım kısacası :34:

Benim takimim 9003 modeli
X5 cogu kiside var, o model demode oldu artik
8054 ise daha geri planda kalan ama eskimeyen bir model
Secim senin ;)

merhaba...aynen bende yazınızı ılk okuyunca icimden dedim ki kesin Karaca ve Kütahya'nın satışını yapmış bu arkadaş... :) Şöyle söyleyeyim en altta ekledıgım model zaten Kütahyanın...Model olarak Karaca'nınkileri begenıyorum...Karaca yemek takımından ziyade tencere takımı + catal kasık takımları hakkında olumsuz yorum aldım...Kimileri memnun kimileri değil tamamen şans işi diye düşünüyorum aynı beyaz eşyalarda olduğu gibi...İstediğim tarzda dğer markalarda bulamadım malesef ne su takım olsun ne yemek takımı olsun...Dolayısıyla çok düşündüm yaklaşık 3-4 aydır araştırma yapıp sürekli düşünceler içindeyim.Aynı modellerden Kütahyada bulsam bi an bile düşünmeden alırdım...Neyse dediğim gibi zevkime uygun bulamadım kısacası :34:

sizi anlıyorum ben de çok uğraştım ve her şeye tek başıma karar verdim ailemden uzak bir yerde hazırlık yaptım, karar vermek kararsızlık çok zor snuçta bir ilk etapta bir kere alınıyor. ben kolay kolay insanların zevk ve terciihleri ile ilgili yorum yazmam ama kararsızlığın çok kötü olduğunu bildiğim iiçin nacizane fikrimi belirttim. porselen bir derece ama çok açık bir şekilde sakın karacadan çelik bir şey almayın. çatal kaşık ya da tencere için korkmaz ya da emsanı tercih edin ( bir de zümrüt var çelik tencerede inanılmaz birşey kaç yıllık tencere makinaya koyunca yeni gibi oluyor ama zümrütü bulamamıştım çeyiz alırken) annemin 30 yıllık emsanları sanki 2 - 3 yıllık kullanılmış gibi . bir de porselen konusunda bone chane diye bişey var sertleştirilmiş porselen sanırım kemik tozu filan konuluyormuş diğerlerine nazaran biraz pahalı ama kesinllikle değer (bone chane hemen hemen her markada var markanın özeklliği gibi düşünün) değerlendirin derim.yardımcı olmaktan ziyade kafanızı karıştırdım gibi geldi bana ama kusura bakmayın sadece alternatif. hangisi içinize siniyorsa sizin için en güzeli odur onun için umarım herşey gönlünüze göre olur :))

canım 2 ve 3ncü çok güzel ikisinden birisini tercih et bence şimdiden güle güle kullan

Back
X