- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
- Konu Sahibi Uyku gunlugu
-
Yani zevk meselesi ama yerinizde olsam sade yuvarlak ve sadece kenarında çok İnce bir gold ya da gümüş çizgi olan tabaklardan seçerdim, kısaca zamansız ürünler..Kizlar bu yemek takımını 1.5 yıl önce almıştım nasıl sizce eskimi duruyor modern şık mi
Ben böle şeylerden çok anlamam yani çeyiz çok takip etmiyorum yani yuvarlak model trendde diyorsunuzYani zevk meselesi ama yerinizde olsam sade yuvarlak ve sadece kenarında çok İnce bir gold ya da gümüş çizgi olan tabaklardan seçerdim, kısaca zamansız ürünler..
Yok hayır trend demiyorum, zamansız diyorum. Modası geçmez. Hoş tabağın çanağın da modası neyse artık:)) benim için tabak dediğin yuvarlak olmalı..Ben böle şeylerden çok anlamam yani çeyiz çok takip etmiyorum yani yuvarlak model trendde diyorsunuz
Evet çok ağır bir takım o an nasıl aldıysam inanın bilmiyorum13,5 yıl önce evlendim aldığım takımı hala günlük kullanıyorum. Moda gelip geçici, ona kalırsa 1-2 yılda bir takım değiştirmemiz gerekir. Sizin takım da ağır biraz, ilerde sade bir takım daha alırsınız.
Hayır modern ve pahalı takımlardan ev hanimiyim bir sürü modeller görüyorum eğer evin ve tarzinla bir se kombinasyon gayet güzel olur..yok spor veya klasik bir tarzin varsa bu takımla uyum içinde olmazsın.Alinan şeylerin nasıl sunulduguda önemli sunulduğu alan da.Ar Yıldız o kadar kötümü gerçekten
Misafir takımı olarak değerlendirin bence haksızlık yapmayın şık ve zarif bir takımEvet çok ağır bir takım o an nasıl aldıysam inanın bilmiyorum
Olmayan Anksiyetem tuttuKizlar bu yemek takımını 1.5 yıl önce almıştım nasıl sizce eskimi duruyor modern şık mi
Ya beğenmenize çok sevindim tesekur ederimHayır modern ve pahalı takımlardan ev hanimiyim bir sürü modeller görüyorum eğer evin ve tarzinla bir se kombinasyon gayet güzel olur..yok spor veya klasik bir tarzin varsa bu takımla uyum içinde olmazsın.Alinan şeylerin nasıl sunulduguda önemli sunulduğu alan da.
Anladım Tesekur ederimMisafir takımı olarak değerlendirin bence haksızlık yapmayın şık ve zarif bir takım
Resim çekip at bakalım modelineZevk meselesi ama annemin çeyizi daha modern duruyor
Misafir tabağa değil içindeki yemeğe bakarKizlar bu yemek takımını 1.5 yıl önce almıştım nasıl sizce eskimi duruyor modern şık mi
Aradigim en güzel yorumMisafir tabağa değil içindeki yemeğe bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?