- 24 Ocak 2023
- 180
- 16
- 13
- Konu Sahibi Uyku gunlugu
-
Görünce Gaziantep'i anımsattı banaKizlar bu yemek takımını 1.5 yıl önce almıştım nasıl sizce eskimi duruyor modern şık mi
Ar Yıldız o kadar kötümü gerçektenSiz beğendiyseniz başkalarının fikrinin önemi yok. Hele de hiç tanımadığınız insanların. Ama illa ki fikir beyan edeceksek söyleyeyim. Benim 7 sene önce aldığım takım daha güncel ve modern duruyor. Bunu bedava verseler almam mesela. Markası neydi?
Aa nedenGörünce antebi anımsattı bana
Bana göre öyle. Ama gelin Antep’te 50 kişiye sorun, 45’i beğenir.Ar Yıldız o kadar kötümü gerçekten
Yani o kadar kötümüfacebk gün grubu tadında bir paylaşım. güle güle kullanın
Aaa gerçekten mi altın desen var
Anladım o kadar kötü yanıDesen ve gümüş gold detayları aynı anda kullanılmış o yüzden
Gold detay yerinde kullanıldığında gayet şık durur. Bunda her şey var. Gözü yorulur insanın.Aaa gerçekten mi altın desen var
1,5 yildan cooook daha eski duruyor maalesefKizlar bu yemek takımını 1.5 yıl önce almıştım nasıl sizce eskimi duruyor modern şık mi
Tesekur ederimGold detay yerinde kullanıldığında gayet şık durur. Bunda her şey var. Gözü yorulur insanın.
Yani kötü demek istemiyorum,kullanacak olan sizsiniz sonuçta canimAnladım o kadar kötü yanı
Çok haklı bir bakış açısı askolettamGold detay yerinde kullanıldığında gayet şık durur. Bunda her şey var. Gözü yorulur insanın.
Evet o zaman indirimdeydi bir an aldımYani kötü demek istemiyorum,kullanacak olan sizsiniz sonuçta canimsorarsan kafan karisir,sen begenerek almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?