• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımım bu ama çatal kaşık seçemiyorum yardım lütfen----(resımlı)

gulen_yuzumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
32
0
36
Diğer
yemek takımım bu arkadaşlar ama çatal kaşık bıçak takımı secemıyorum bir de ben uyumu çok severim :) Sizce bu çatal kaşıklardan hangisi daha uygun benım yemek takımıma ? Ya da sizin tavsiye edeceklerınız varsa resimde ekleyebılırsınız...Bu arada su takımıda bulamadım onada yardım ederseniz çok sevinirim...

Sizce hangi çatal kaşık ?

Bu yemek takımım

$fft177_mf1890239.webp

Bunlarda çatal kaşık takımları

Eki Görüntüle 459799 $emsan---amber 91 parça 12 kiþilik çatal kaþýk býçak seti sandýklý---378.10 tl.webp Eki Görüntüle 459800 $noble life---major mat sandıklı 89 parça çatal kaşık bı&#...webp

$noble life---ottoman mat sandıklı 89 parça çatal kaşık bı...webp $Schafer---Berlin collection 800 ibiza 90 parca 12 kişilik sandıklı catal kas&...webp Eki Görüntüle 459804 $schafer---elegant collection---90 parça 12 kişilik SHF1040 almira çatal ka&#3...webp

Son düzenleme:
şahsi fikrim şu yönde; yemek takımın hoş güle güle kullan...ama zaten biraz desenli..önerdiğin çatal-kaşık-bıçak takımları da keza öyle gibi geldi..biraz sade
bir model yemek takımının şıklığını daha ön plana çıkarmaz mı? bu benim görüşüm tabi seçim yine sana kalmış..

yemek takımın zaten gösterişli çatal bıçak sade olsun ki dengelesinler birbirini onun için 4 diyorum tabi eğer hala almadıysan :16:

şahsen yemek takımının desenleri yeteri kadar hareketli. bence çatal kaşığını daha sade bişeyler seçmelisin göz yorar. şık bir sofra hazırlarken düşünsene çiçekler falan da koyucaksın masanda hareketli olur. bu yüzden sade bir takım derim.

iyi günlerde kullan bu arada :nazar:

Back
X