Merhaba , ceyizime yemek takımı almak istiyorum ve 20 yaşındayım üniversite var önümde şimdiden alsam nasıl olur sizce ? Bir de bu modeller nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba , ceyizime yemek takımı almak istiyorum ve 20 yaşındayım üniversite var önümde şimdiden alsam nasıl olur sizce ? Bir de bu modeller nasıl
Tesekkur ederim kahvaltı takımı bu aslında yanlış yazmışım. Tencere takımlarını da mı almayaym sizce üstteki takım
Can'ım 30 ünda evleniyor çoğu kişi bunların seneye bile modası geçer paranı çeyiz hesabı yap koy evlenirken alırsın bunlar boşuna evde yer kaplıyacak keyfin geçecek o zamana kadar evlenirken hevesle alırsınMerhaba , ceyizime yemek takımı almak istiyorum ve 20 yaşındayım üniversite var önümde şimdiden alsam nasıl olur sizce ? Bir de bu modeller nasıl
Bunlar kahvaltı takımı. Yemek takımı daha farklı oluyor.Merhaba , ceyizime yemek takımı almak istiyorum ve 20 yaşındayım üniversite var önümde şimdiden alsam nasıl olur sizce ? Bir de bu modeller nasıl
Bunlar kahvaltı takımı. Yemek takımı daha farklı oluyor.