Mutfak Dekorasyonu Yemek takımı

Syma64

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
2
0
28
Merhaba , ceyizime yemek takımı almak istiyorum ve 20 yaşındayım üniversite var önümde şimdiden alsam nasıl olur sizce ? Bir de bu modeller nasıl

Eklentiler

• 0007843_sarah-6-kisilik-kahvalti-takimi.jpeg
    0007843_sarah-6-kisilik-kahvalti-takimi.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 174
  • 0007953_caroline-6-kisilik-kahvalti-takimi_516.jpeg
    0007953_caroline-6-kisilik-kahvalti-takimi_516.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 168
Moda degısıyor

Şahsım adıma ben bu urunlerı sevmıyorum , ben bernardonun yemek takımlarıı sevıyorum daha ozgun gelıyor

Simdiden alma bunların modası geçer çokta allı güllü ben sade seviorm belki o yüzden begenemedim model olarak güzeller ama detayları çiçekleri kötü

bence de şimdiden alma ama parasını koy kenara. evlenene kdr baya farklı modeller çıkar bunlar eskir ve değerini kaybeder.

Paran varsa altın al yada olduğu gibi koy kenara. Şimdiden alırsna ilerde başka birşey beğeneblirsin sürekli yeni şeyler çıkıyor

Merhaba , ceyizime yemek takımı almak istiyorum ve 20 yaşındayım üniversite var önümde şimdiden alsam nasıl olur sizce ? Bir de bu modeller nasıl

alma bak bundan önce yuvarlak takımlar vardı sonra kareler çıktı. ilk zamanlar kare takımlar sadeydi sonra çizgili desenli oldu ardından çiçekli. her sene yenisi çıkıyor şimdi alsan ne zaman evleneceğin belli değil. yenisini göreceksin düğün üstü hevesleneceksin. çok çok bir şeyler almak istiyorsan nevresim takımı al yorgan al çarşaf takımı al. hiç mutfağa girme

Tesekkur ederim kahvaltı takımı bu aslında yanlış yazmışım. Tencere takımlarını da mı almayaym sizce üstteki takım

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-07-19-21-17-059.jpeg
    Screenshot_2016-12-07-19-21-17-059.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 46
Can'ım 30 ünda evleniyor çoğu kişi bunların seneye bile modası geçer paranı çeyiz hesabı yap koy evlenirken alırsın bunlar boşuna evde yer kaplıyacak keyfin geçecek o zamana kadar evlenirken hevesle alırsın

daha çok erken. 25 yaşındayım. gereksiz bikaç parçadan başka çeyizim yok. o da bilmem kaç senesinden kalma hediyeler. ne gereksiz ya çeyiz biriktirmek. dolar al altın al vadeliye koy.

Tatlım anladigim kadariyla daha evlenmene epey var. Şimdiden bu tarz şeyler alma modası geçiyor. Birde ben şahsen hiç hoşlanmam bu modellerden misafire daha ağır şık bi takım alabilirsin ama şu an daha çok erken. Sen nevresim takımı vs gibi şeyler al modası geçmeyecek. Hatta bence en iyisi bi hesap açtır taksit öder gibi git oraya para yatir. Evlencegin zaman moda neyse onu alırsın

Bunlar kahvaltı takımı. Yemek takımı daha farklı oluyor.

Yavrum daha üniversite varsa ona odaklan sen. Ama ev kurma içgüdün seni zorluyorsa üniversiteyi şehir dışında yaz orada kurarsın evini mis gibi.

Basit ve kotu. Pazar isi duruyo.

Evlenirken alirsin. Simdi para biriktir. Evlencegin zaman suan aldiklarini begenmeyebilirsin.

X