• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu YEMEK TAKIMI :(

fatmaakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
3
0
1
29
Merhabalar yeni çeyiz dizmeye başladım yemek takımı alacağım ama sadelikten yanayım açıkcası istediğim gibi bir takım da bulamadım. Sade ve şık takım kullanan veya şu markanın var diyen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum :(

Evet bende sadelikten yanayim ama benim annem beğendi.onun için biraz abartisi var cok seviyorum yemek takimimi ama

Ben bir buçuk yıl önce Doğtaş tan aldım çok sade ahşap yapılı takımın adını hatırlamıyorum

Merhabalar yeni çeyiz dizmeye başladım yemek takımı alacağım ama sadelikten yanayım açıkcası istediğim gibi bir takım da bulamadım. Sade ve şık takım kullanan veya şu markanın var diyen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:
Koleksiyon Eser-i İstanbul bir bak derim

Bende arayış içindeyim, Karaca Tiara Fine Bone yemek takımı düşünüyorum. İnternette çok pahalı, kırılabilecek bir malzemeye o kadar para vermek istemem. Ama kesinlikle çok güzel, sade ve şık bir takım gibi görünüyor. Mağazaya gidip inceleyeceğim.

Merhabalar yeni çeyiz dizmeye başladım yemek takımı alacağım ama sadelikten yanayım açıkcası istediğim gibi bir takım da bulamadım. Sade ve şık takım kullanan veya şu markanın var diyen var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:

emsan bef 203 var canım çok sade, ben kullanıyorum sadece kendinden ışıltıları var

Bernardoda beğendim ben bir takım tam istediğin gibi, bende onu düşünüyorum. Ek olarak ekledim bakabilirsin canım
1C3EE0A1-E7EE-4915-B70F-C9EDA12CB2D7.webp
1C3EE0A1-E7EE-4915-B70F-C9EDA12CB2D7.webp

Back
X