Mutfak Dekorasyonu Yemek Takımı (yardım istiyorum)

yemek takımı guzelmiş gercektende..almışsın sanırım hayırlı olsun güle güle kullan opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım a.s.

kızlar slm bende yeni üye oldum. bu yemek takımını bende bi sitede buldum ama stokta yok. çok beğeniyorum ve çoookkk almak istiyorum :) alan var mı acaba?? nereden temin edebilirim yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :Saruboceq: birde kullanışlı mı emin olamadım yardımcı olur musunuz??:kedi:

Hoşgeldin öncelikle..
Ben aldım kullandım da.Elde yıkarken biraz zorlandım, porseleni ağır..Ama değer a.s

cok karısk hiç güzel deil

Zevk meselesi tabiki..
Ama şu var kızlar; bu takımı şu an kullanıyorum.Tabaklar iyi hoş ama çok ağır porseleni..Elde yıkamaya kalksam zorlanıyorum.
Özellikle içinde çatal bıçağı var diye sevinmeyin..Eşim çorba içerken kaşığın sap kısmı elinde kaldı, gerisi çorbanın içinde kaydirigubbakcemile3 Biri de makinada ikiye ayrıldı...

arkadaslar bende bu modelin yeşilini begeniyorum ama hiç bi sitede bulamadım bi haftadır takmıs durumdayım banada yardımcı olurmusunuzzz:-((((

hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz.pratikevi biliyorum.onun dışında güzelevim.com sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç.benim beğendiğim ürünler orda çok uygun ama güvenemiyorum da offf yaaa:((

kızlar bende sarı siyah olanı aldım cokta begendim 2takım aldım 12kişilk yaptım 300tl peşin aldım aramadıgım yer kalmadı ya sonda kavuştum:-)

kızlar bende sarı siyah olanı aldım cokta begendim 2takım aldım 12kişilk yaptım 300tl peşin aldım aramadıgım yer kalmadı ya sonda kavuştum:-)

Gözünaydın canım, umarım severek kullanırsın, ama çatal kaşıkları beş para etmez, benimkilerin tutacak yerleri metal yerlerinden ayrıldı hep mafoldumben

çok teşşekkür ederim :-) işallah yaa umarım sorun yaşamam cnm günlüge kullanmıcam zaten geç misafirlerim için seçtim sen devamlımı kullanıysn şimdi hiç kullanamam gönkü artık :-)

Evet ben günlük kullandım kaydirigubbakcemile3Tabaklarında bir sorun yok, sadece çatal kaşıklar kullanılmıyor artık..Ben de siyah saplı bir takım aldım uyum sağladı yemek takımıma, şimdi öyle kullanıyorum a.s

işallah başka sorun yaşamassın canım benim ben bide 2 takım aldım:-) biraz banada agrı geldi günlük kulanması zor gibi okadar zor buldumki kulannıcam artık:-) konyada bi toptancıda buldum ve talep olmadıgı için depolarındaymış tek siz istediniz dediler bize :) en azından benim zevkimden bayanların olması güzell...

kızlar yemek takımı ve kahvaltı takımı için noble life ya da güral porselen düşünüyorum..hangisini tercih etmeliyim kullananlardan yorumları bekliyorum

Back
X