Mutfak Dekorasyonu Yemek Takımı (yardım istiyorum)

azelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
7.058
22
0
41
Samsun
Kızlarrr bi yardım edebilir misiniz nolurr :çok üzgünüm:
Netin altını üstüne getirdim.Şu takımın (içinde amerikan servisleri olan) aynısını güvenilir bir siteden bulamadım :çok üzgünüm: Makdis diye bir site var oraya sipariş verdim.2 hafta oldu göndermediler.Başka bir site var mı bildiğiniz alışveriş yaptığınız? Ya da bu takımı alan var mı -tatlicadiarzu- Çok istiyorum ben bunu yaa :Saruboceq:

pr0110279maxld4.jpg

valla canım çok hoş bi takımmış ama maalesef bulabileceğin yeri ben bilmiyorum.umarım bulur ve alırsın.

schafer diye google'dan ara canım ilk çıkan sayfada porselen takımlar/ 60 parça yemek takımını seç orada var ama alışveriş nasıl olur onu pek bilmiyorum kolay gelsin size

canım çeyizlerimizin resimlerini ekleyelim fiyatlarını yazalım başlığında bu takımdan alan bikaç arkadaş var onlar sana yardımcı olurlar o başlığı incele ;)

ben schafer ın çatal bıçak takımını aldım
esse de satılıordu
bi bak istersen belkı o da vardır

Kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için.Esse'ye bir bakıcam morçilek.

MüebbetSevdam biliyorum orda alanlar oldu ama çok sayfa var kaçıncı sayfadadır bilemedim :jeyyar:

canım aramana gerek yok oraya mesaj yaz.sana dönerler muhakkak.nastasia diye bir arkadaşın aldığını hatırlıyorum ben.

ben aldım scahefer kahvaltı takımı..ve hemen geldi siteden..özelden mesaj atabilirim istiyorsan..bende bu takımın morunu almayı düşünüyorum..cevabını bekliyorum.

Kıslar hepinize teşekkür ederim.Hepiniz çok yardımcı oldunuz gerek özelden gerekse burdan.
Ben de tavsiyeleriniz üzerine hızlı alınan bir siteden verdim siparişimi :jeyyar:

kızlar ben de o yemek takımını çok beğeniyorum ama pek kullanışlı değil gibi geliyor. bilenler kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? canlı canlı da göremiyorum. çorba kaseleri ve yemek tabakları çukur değil gibi geliyor bana. çok yayvan görünüyor fotoğrafta. Alan varsa yardımlarını bekliyorum. memnun mu? değğil mi?

kızlar ben de o yemek takımını çok beğeniyorum ama pek kullanışlı değil gibi geliyor. bilenler kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? canlı canlı da göremiyorum. çorba kaseleri ve yemek tabakları çukur değil gibi geliyor bana. çok yayvan görünüyor fotoğrafta. Alan varsa yardımlarını bekliyorum. memnun mu? değğil mi?

Canım aldım ben ve çok memnunum, çok beğendim..Porseleni de kalın benim istediğim gibi.Hem çok cici ya hihoyyyt

ben çeyiz alışverişini çok ucuza denk geldiği için internetten yaptım
pratikevi kullandım ve bu aradığın takımın farklı renkleri çatal kaşığına kadar var orda
daha geçen gün kızkardeşime baktık

kızlar ben bunun lilasını almak istiyorum ama stokta yok sitelerde. bana önerebileceğiniz bir site var mı?

Netten yemek takimi modellerini arastirdigim sira kesfettigim bir marka..cok hos gorunuyorlar ama daha onceden bildigim bir marka olmayinca tereddut ettim.kullanan arkadaslar diger markalarla kiyaslayabilir mi acaba?

Kızlar bu takımı bende çok beğendimde tek çatal bıçağı bana kalitesiz gibi geldi resimlerden tabii:) çatal bıçağı nasıl arkadaşlar özelliğini bozacak gibi mi. Teşekkürleeeeeeeeer.

merhaba kızlar ben yeni üye oldum. bu yemek takımını ben de çok beğeniyorum ama uygun ve güvenilir bi site arıyorum turuncu ve turkuaz olanı çok güzel alanlar fiyatı ve site adresini yazabilirler mi yada özelden bana yazabilir misin :sinifsinif:

kızlar slm bende yeni üye oldum. bu yemek takımını bende bi sitede buldum ama stokta yok. çok beğeniyorum ve çoookkk almak istiyorum :) alan var mı acaba?? nereden temin edebilirim yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :Saruboceq: birde kullanışlı mı emin olamadım yardımcı olur musunuz??:kedi:

Back
X