Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jumbo konusunda insan ayni dusunceye dusuyor hepp. Tamam cok kaliteli ama cok pahali.. Diger kaliteli markalar da cok uzun omurlu onlarin fiyatini kaca katliyorlarçok teşekkürler arkadaşım
inşallah kısmetse alacağım bakalım:)
kardeşimde dıyorkı : abla o kadar para verılırmı dıyor.Kalıtelı uzun ömurlu olsun istıyorum![]()
indirim olur inşallah bu takımda:)
çok hoş görünüyor edacım.
umarım alabilmişsindir..![]()
canım bu takım jumbonun.Fıyatı 1600 olması lazım:)
cok zarıf bır takım ama fıyatı bana ucuk geldı...
ıyı hadı bakalım.gule gule yemek yemeler:)
çok teşekkürler arkadaşım
inşallah kısmetse alacağım bakalım:)
kardeşimde dıyorkı : abla o kadar para verılırmı dıyor.Kalıtelı uzun ömurlu olsun istıyorum![]()
bu takımı alana 800 lıra hedıye çekı verıyormuş jumbo.Ben alırsam indırırım fıyatını hedıye çekını istemıyorum.Bence satış taktıklerı bunlar.![]()
öyle bir indirim yapmaları zor görünüyor cnm çünkü 1600 lira kazanmak amaçları sıcak para yani onu alırsan çeki kazanırsın diyorlarama eğer yaparlarsa kaçırma al derim
![]()
Begendiğiniz yemek takımı çok güzel alırsınız inşallah jumbonun magazasına yemek takımımı almaya gittigimde bu modeli görmüştüm yakından daha güzel çok kibar duruyor hatta bir ara beni ikilemde bile bırakmıştıhediye çeki yoktu ama yeni çıkmış olabilir ben sonradan jumbonun herzaman begendigim manzini modeline karar verdim onu aldım çok şükür biraz ucuk evet fiyatları ama jumbonun kalitesi ve görüntüsünü her modelde bulamıyorum
çatal-bıçaktada 9400 begendim ama vazgeçtim onuda 6500 modelini tercih edicem birkaç ay sonra henüz yemek takımını ödemekle ugraşıyorumda
huzurla kullanın inşallah
![]()
cok teşekkürler canım benım:)
jumboyu bende beğenıyorum herşeyıyle çok güzel.Ben çatal bıçak takımımı 9400 model aldım çok severek.şimdi sıra yemek takımında ama para bırıktırıp peşin almak istıyorum hayırlısıyla:) inşallah sizinde herşey gönlunuzce olurmutlulukla kullanırsınız inşallah
![]()