• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımı nasıl arkadaşlar?

çok teşekkürler arkadaşım:38:
inşallah kısmetse alacağım bakalım:)
kardeşimde dıyorkı : abla o kadar para verılırmı dıyor.Kalıtelı uzun ömurlu olsun istıyorum:31:
Jumbo konusunda insan ayni dusunceye dusuyor hepp. Tamam cok kaliteli ama cok pahali.. Diger kaliteli markalar da cok uzun omurlu onlarin fiyatini kaca katliyorlar

indirim olur inşallah bu takımda:)

İndirim de yapmiyor ki jumbo dogru duzgumm.. Ben biraz arastirdim, eminonunde orhan ithalat varmis jumbo temsilcisi daha ucuz oluyoemus ordaa bir bak bence

çatal bıçak takımını jumbodan aldım 9400 model hayalımdı zaten:16: porselene ayrı bır butçe lazım daha sonra inşallah:34:

ıyı hadı bakalım.gule gule yemek yemeler:)

bu takımı alana 800 lıra hedıye çekı verıyormuş jumbo.Ben alırsam indırırım fıyatını hedıye çekını istemıyorum.Bence satış taktıklerı bunlar.:34:

çok teşekkürler arkadaşım:38:
inşallah kısmetse alacağım bakalım:)
kardeşimde dıyorkı : abla o kadar para verılırmı dıyor.Kalıtelı uzun ömurlu olsun istıyorum:31:

cnm çok şık bir takım ama bende bir porselene 1000 lira ve üzeri verilmesinden yana değilim uzun ömürlü dediğin nedir ki yere düşürmene bakar cnm:31: valla benim içim çok yanar sadece sen dokunacak olsan neyse misafirin gelir taşırken yere düşürür şangır şungur sesini duyarsında bişi yapamazsın:50:

bu takımı alana 800 lıra hedıye çekı verıyormuş jumbo.Ben alırsam indırırım fıyatını hedıye çekını istemıyorum.Bence satış taktıklerı bunlar.:34:

öyle bir indirim yapmaları zor görünüyor cnm çünkü 1600 lira kazanmak amaçları sıcak para yani onu alırsan çeki kazanırsın diyorlar:31: ama eğer yaparlarsa kaçırma al derim:34:

öyle bir indirim yapmaları zor görünüyor cnm çünkü 1600 lira kazanmak amaçları sıcak para yani onu alırsan çeki kazanırsın diyorlar:31: ama eğer yaparlarsa kaçırma al derim:34:

canım peşin parayla ındırım yapılıyor ama taksıtle ımkanı yok yapmazlar.Tabak kırıldığında jumbo verıyormuş aynısını:34:

Begendiğiniz yemek takımı çok güzel alırsınız inşallah jumbonun magazasına yemek takımımı almaya gittigimde bu modeli görmüştüm yakından daha güzel çok kibar duruyor hatta bir ara beni ikilemde bile bırakmıştı :23: hediye çeki yoktu ama yeni çıkmış olabilir ben sonradan jumbonun herzaman begendigim manzini modeline karar verdim onu aldım çok şükür biraz ucuk evet fiyatları ama jumbonun kalitesi ve görüntüsünü her modelde bulamıyorum :16: çatal-bıçaktada 9400 begendim ama vazgeçtim onuda 6500 modelini tercih edicem birkaç ay sonra henüz yemek takımını ödemekle ugraşıyorumda :27: huzurla kullanın inşallah :16:

Begendiğiniz yemek takımı çok güzel alırsınız inşallah jumbonun magazasına yemek takımımı almaya gittigimde bu modeli görmüştüm yakından daha güzel çok kibar duruyor hatta bir ara beni ikilemde bile bırakmıştı :23: hediye çeki yoktu ama yeni çıkmış olabilir ben sonradan jumbonun herzaman begendigim manzini modeline karar verdim onu aldım çok şükür biraz ucuk evet fiyatları ama jumbonun kalitesi ve görüntüsünü her modelde bulamıyorum :16: çatal-bıçaktada 9400 begendim ama vazgeçtim onuda 6500 modelini tercih edicem birkaç ay sonra henüz yemek takımını ödemekle ugraşıyorumda :27: huzurla kullanın inşallah :16:

cok teşekkürler canım benım:)
jumboyu bende beğenıyorum herşeyıyle çok güzel.Ben çatal bıçak takımımı 9400 model aldım çok severek.şimdi sıra yemek takımında ama para bırıktırıp peşin almak istıyorum hayırlısıyla:) inşallah sizinde herşey gönlunuzce olur:16: mutlulukla kullanırsınız inşallah:34:

cok teşekkürler canım benım:)
jumboyu bende beğenıyorum herşeyıyle çok güzel.Ben çatal bıçak takımımı 9400 model aldım çok severek.şimdi sıra yemek takımında ama para bırıktırıp peşin almak istıyorum hayırlısıyla:) inşallah sizinde herşey gönlunuzce olur:16: mutlulukla kullanırsınız inşallah:34:

Amin canım inşallah bende 9400 modelini çok istiyordum aslında yuvarlakya ikna edemedim birilerini :57:o yüzden 6500e döndüm geri :27: matrix tencere setinide alıcam birlikte bakalım inşallah yemek takımını taksitle aldımda onları peşin istiyorum :16: pahalı ama ona çalışıyorum resmen vazgeçemedim birtürlü :9:herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :nazar:

ben beğenmedim:26:

bence cok sık uzerınde renklı cıceklerın olmaması avantaj yemek servıslerı daha sık oluyor ve goz yormuyor.bende de sade beyaz kendınden desenlı bır takım var cok severek aldım senın kı kadar kalıtelı durmuyor ama beyaz sonucta:D

Back
X