Yemek takımı meselesi

Çok değil.. ben 6 kişilik günlük birde 8 kişilik günlük var makineye tıkıştrdığım için ancak yetiyor..
Herkes farklı bişey diyo anam kafam karıştı ben sakarımdır aslında fazla alsam olur fazla mal göz çıkarmaz.
büyük yemek takımı Kütahya düşünüyorum açıkçası
6 kişilik güral almıştım bimden indirimli iyi geldi
O zaman çok pahalı abartılı olmayan bişey alayım 6 veya 12 kişilik mağazaları gezmem lazım ne zor işmiş ya

Yok 1 tane daha almak lazım ama ya sanki 6 kişilik alayım o zaman 12 yerine
iki 6 kişilik günlük bi tane de 12 kişilik misafir için ideal gibi
Siz bilirsiniz ama emin olun Eğer sürekli misafiriniz gelmiyorsa onlar bile kullanılmıyor , boş yer kaplıyor .Koyacak yer arıyorsunuz sonra .Ben bilmem kaç parça aldığım , kaç para verdiğim yemek takımını hiç kullanmadan sattım .Sonra ucuz basit bir yemek takımı aldım 48 parça , 12 kişilik .Sadece misafir için değil biz de kullanıyoruz eşimle .Ama benim öyle ağır misafirim olmaz .Tayinciyim zaten .Fakat sizin kalabalık , ağır misafirinzi olursa gerekebilir

Cooooookkkkkkkkkk

Yazık günah

Bizim bi 6 kişilik bi de misafir takimi var yetiyorrrrr

Kahvaltı takimi bile yok aşırı gereksiz
Evet daha kalhvaltı takımı da alcam o da var o zaman 6 kişilik alayım ya çok olmasın sonra kırıldıkça yenilerim. Zaten çok misafir ağırlayacağımı düşünmüyorum öyle

Yok eşimin ailesi kalabalık ama öyle çok gelceklerini düşünmüyorum gelselerde yeter 12 kişilik olan yeter gibi. Ev de kira olcak kendi evimde olmayacak öyle çok şeylerde alasım yok aslında

Cooooookkkkkkkkkk

Yazık günah

Bizim bi 6 kişilik bi de misafir takimi var yetiyorrrrr

Kahvaltı takimi bile yok aşırı gereksiz
Bencede kahvaltı takımı hele çok gereksiz .Zaten kullanılmayacak yıllarca dolapta duracak şeylere o kadar para verilmesine anlam veremiyorum .

Yok eşimin ailesi kalabalık ama öyle çok gelceklerini düşünmüyorum gelselerde yeter 12 kişilik olan yeter gibi. Ev de kira olcak kendi evimde olmayacak öyle çok şeylerde alasım yok aslında
İki gün sonra kırılır , bide onunla uğraşırsın .Ya da bence söyle yap , evine girince ihtiyaç olursa al

Gecen sene pıerre cardın den aldım misafir ıcın.
Sonra dedım birileri gelecekte kullanıcam ölme esegım ölme.... gunluk kullanmaya basladım
Kac kez makınada yıkadım ufacık bisey olmadı.
Tavsiye ederim.
Pierra cardine baktım yaşadığım yerde mağazası yok anca ile gittiğimde bakarım veya netten ama ona da güvenemiyorum

Bencede kahvaltı takımı hele çok gereksiz .Zaten kullanılmayacak yıllarca dolapta duracak şeylere o kadar para verilmesine anlam veremiyorum .
Kahvaltı takımı almayı düşünüyorum ya çok hoşuma gidiyor açıkçası ama bi tane alcam kullancam onu da kenarda durmayacak yani.

Yerinizde olsam 6 kisilik takımdan iki tane alırdım madem bir tane daha almak istiyorsunuz. Kırılırsa ya da ilaveten kullanmanız gerekirse takım olur.
Evet öyle yapcam gibi görünüyor bi tane daha 6kişilik alcam 12 kişilikte misafir için 83 parça olanda aslında onu da 60 parça olandan alasım var yani nescafe kahve fincanı olmasa da olur ben nescafeyi kupa da içerim mesela misafir gelse de şık kupalar alırım onla ikram ederim. Türk kahvesi için zaten alcam porselen takımda gerekli mi onu bile bilmiyorum. Sanki o bile gereksiz sadece tabak çanaklı olan 60 parça yeterli gibi. siz kaç parça almıştınız

Günlük yemek takımı için mağasa gezmene gerek yok biz pazardan almştk.. tek farkı mağaza dışında pazarda da satş yapmaları depo ve asl satş yeri mağazaydı ama satş için pazara da çıkıyorlar.. yaa gerçekten çok lazm oluyor. 2 kişi olduğun için makine dolmuyor 6 kişilikle mecbur bi takım daha lazm oluyor.. yani bende öyle oluyor

Evet bi tane daha 6 kişilik almaya karar verdim 2 tane yeter 6 kişilik sonra duruma göre tamamlarım ya çok abartmaya gerek yok. 12 kişilik misafir için olanda gezerim mağaza tabi kütahya Bernardo karaca filan.
diğer 6 kişilik için züccaciyeye filan bakarım yada bim a 101 filan gelir yine belki

Misafir ayrı tabi canım.. hayrlı olsun şimdiden

Ben 83 parça güral porselen almıştım. Nescafe fincanlarini hic kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…