Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısçeler ya ben bu takımı aldım nasıl sizce
112 parça hem yemek hemde çay takımı
alırken bernardo dediler bone china hesabı fln 750ytl ye aldım (henüz ödeme yapmadım ama)
eve bi geldi kolisinde markaya dair hiçbişe yok dandik bi paketleme sistemi sinirlerim bozuldu tabi
altına bakıyorum ne malı olduğu fln yazmıyor çin malıdır diye şüphe duydum aldığım yere gidip sordum İtalyan malı olduğunu söylediler markasıda Rotenbery diye bişe internette bulamadım ve ilk defa duydum. geri verirsem değişim yada iade kabul ettiler
sizce ne yapayım bunu kullanayım mı yoksa iade edip yeni bi modelmi arayayım
(zor beğenen bi tip olduğum için uzun uğraş sonucu bunu zar zor beğenebildim. haaa beğendiğim modeller hiç çıkmıyor karşıma değil genelde 2500 ytl lik beğeniyorum ama o ka para veremem cimrimiyim ne :icecream:)
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. 1 ve 2 den fiyatları nedeniyle vazgeçtim. 3 numara artık üretilmiyormuş. 5'i de canlı canlı görünce cok sade ve spor durdugunu farkettim. 4 numaranın ise gerçekten resimden çok farklı ve hoş,ağır olduğunu gördüm. Ayrıca 4 numaralı yemek takımının çok güzel bir kampanyasına denk geldim ve onu almaya karar verdim. Inşallah memnun kalırım.
aşağıda fiyatları var:
1. bernardo: 1000 ytl
2. jumbo: 1000 ytl
3. kütahya por: 450 ytl
4. kütahya por: 450 ytl
5.kütahya por: 450 ytl
:uhm::uhm::uhm: