• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımı fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
Yemek takımı ne önerirsiniz bana kızlar ? Böyle sıkılmayacagım değişik değişik kombin yapabilceğim düz renklerde hangi markalarının ürünleri mevcut ben bunu begendim fakat kararsızım napsam alsam mı bu takımı _?

Eklentiler

• $yemek takýmý.webp
    $yemek takýmý.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 655
canım sende benim gibi sade istiyorsun sanırım benim aldığım karaca white ilk resimdeki diğerlerinide googledan aratıp buldum senin için fikir olabilir. sonuncusunuda gittigidiyorda bulmuştum kayıtlıydı çok beğenirim hep Arcopal 43 Parça 6 Kişilik Beyaz Yemek Takımı diye geçiyor belki beğenirsin :16:

Eklentiler

• $misafir yemek takýmým.webp
    $misafir yemek takýmým.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.680
  • $KARACA-BEYAZ-ALTIN-YEMEK-TAKIMI-CKB-HEDIYELI__70235892_0.webp
    $KARACA-BEYAZ-ALTIN-YEMEK-TAKIMI-CKB-HEDIYELI__70235892_0.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 3.148
  • $Arcopal-43-Parca-6-Kisilik-Beyaz-Yemek-Takimi__31277072_0.webp
    $Arcopal-43-Parca-6-Kisilik-Beyaz-Yemek-Takimi__31277072_0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 4.053
Beyaz bir takımı istedigin renkle kombinleyebilirsin canım o yüden her zaman beyaz rengi tercih edebilirsin bnmkide porland ın takımı

$Porland-Porselen-24-Parca-Gunluk-Yemek-Takimi__30813695_0.webp

canım sende benim gibi sade istiyorsun sanırım benim aldığım karaca white ilk resimdeki diğerlerinide googledan aratıp buldum senin için fikir olabilir. sonuncusunuda gittigidiyorda bulmuştum kayıtlıydı çok beğenirim hep Arcopal 43 Parça 6 Kişilik Beyaz Yemek Takımı diye geçiyor belki beğenirsin :16:

aynen kuzum ya sade olmasıavantaj hem zarif duruyor hemde kombinlemesi kolay ellerine saglık bu arada resimleri eklemişşin çok kibarsın bayıldım ben bunlara çok kibar duruyorlar :54:

arcopala bayıldım ayrıcaaaa <3 <3 çok tatlı prenseslerin tabakları gibi

Canım kaliteyi önemsiyorsan Porland ya da Kütahya derim... Benim misafirlik Kütahya ve parlıyor... Günlükleri şu an kullandıklarımı kullanıcam Porland, yere düştü kırılmıyor resmen...

Son düzenleme:
merhaba,

kütahyayı şiddetle tavsiye ederim.. kare takımların 750 tl olanları var. bu arada en çok çeşit kütahyada. bunun üzerine çok araştırma yaptım ve kütahyanın emina yemek takımını aldım. evitada kararsız kaldım ama emina benim ilk göz ağrımdı.
schafer da sanırım bu tarzlar 850 tl ama çeşit yok dediğim gibi.
karaca falan hikaye çok pahalı 1.230 tl gibi rakamlar var..

Back
X