Yemek takımı ne önerirsiniz bana kızlar ? Böyle sıkılmayacagım değişik değişik kombin yapabilceğim düz renklerde hangi markalarının ürünleri mevcut ben bunu begendim fakat kararsızım napsam alsam mı bu takımı _?
canım sende benim gibi sade istiyorsun sanırım benim aldığım karaca white ilk resimdeki diğerlerinide googledan aratıp buldum senin için fikir olabilir. sonuncusunuda gittigidiyorda bulmuştum kayıtlıydı çok beğenirim hep Arcopal 43 Parça 6 Kişilik Beyaz Yemek Takımı diye geçiyor belki beğenirsin
Selamlar ben de düz arıyordum ama kendinden desenli olsa falan diyordum. Esse'de Shafer'ın takımını buldum çok da içime sinerek aldım. Fiyatı da çok pahalı değildi. Tam resmini bulamadım ama linkte kahvaltı takımı formatını bulabilirsin.SCHAFER 39 PARÇA KAHVALTI TAKIMI - www.esse.com.tr
canım sende benim gibi sade istiyorsun sanırım benim aldığım karaca white ilk resimdeki diğerlerinide googledan aratıp buldum senin için fikir olabilir. sonuncusunuda gittigidiyorda bulmuştum kayıtlıydı çok beğenirim hep Arcopal 43 Parça 6 Kişilik Beyaz Yemek Takımı diye geçiyor belki beğenirsin
aynen kuzum ya sade olmasıavantaj hem zarif duruyor hemde kombinlemesi kolay ellerine saglık bu arada resimleri eklemişşin çok kibarsın bayıldım ben bunlara çok kibar duruyorlar
Canım kaliteyi önemsiyorsan Porland ya da Kütahya derim... Benim misafirlik Kütahya ve parlıyor... Günlükleri şu an kullandıklarımı kullanıcam Porland, yere düştü kırılmıyor resmen...
kütahyayı şiddetle tavsiye ederim.. kare takımların 750 tl olanları var. bu arada en çok çeşit kütahyada. bunun üzerine çok araştırma yaptım ve kütahyanın emina yemek takımını aldım. evitada kararsız kaldım ama emina benim ilk göz ağrımdı.
schafer da sanırım bu tarzlar 850 tl ama çeşit yok dediğim gibi.
karaca falan hikaye çok pahalı 1.230 tl gibi rakamlar var..