Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda var begendiklerim arasinda ama butce olarak cok gereksiz diye dusunuyorum okdr para vermek ?Bu ve benzerleri herkeste var, biraz daha dolaşın.
Ben yeni evlenecek herkese söylüyorum size de yazayım; misafire ayrı günlük kullanıma ayrı yemek takımı almayın.
Eşim tayinci, kaç kere şehir değiştirdik, bir baktım sadece hamallığını yapmışız yemek takımının, doğru düzgün kullanılmamış bile. Çıkardım mutfağa koydum. Misafire de onları kullanıyorum, kendimiz için de.
Hayır dünya para verip alınıyor, neden sefasını elalem sürsün?
bende o yuzden kutahya porselen dusunuyorumAlacağınız takımın porselen olmasına naçizane dikkat edin derim , bone fine , new bone vs. cinsinden olanlar hayvanların kemiklerinden yapılmış ve çoğunluğu uzakdoğudan temin edilir . Köpek , domuz ne ararsanız var . 6 sene önce bilinçsizce aldığım yemek takımından , şimdi nasıl kurtulucam diye düşünmekteyim
Teşekkür ederim takipte olacağımKampanyaları takip edin, 1v1y gibi kampanyalı alışveriş sitelerini takip edin, illaki denk gelirsiniz indirime.