• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek pasta börek yapma düşüncesi

jaimemiamor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
38
0
86
Konya
Herkese merhaba;
ben 21 yaşında üniveersiteye gidiyorum.Şu anda yaz tatilindeyim.Sorunum şu içimden sürekli yemek pasta börek yapmak geliyor.Bu işlere çok meraklıyom ve çook seviyorum özellikle ramazanda bu isteğim daha da arttı ama pastaları börekleri canımın istediği için yapmıyorum sadece merak ve sevdiğim için tabii ben yemek istemiyorum yani canım istemiyor evde babam kardeşim yiyor kardeşimle beraber spor yapıyoruz o da yapınca yiyo tabii ben de baakk bakk yapıyo da yemiyo demesinler diye bir parça alıyorum fakat sonra vicdan azabı çekiyorum çünkü canım istemiyor kiii bu durumda napmalıyım ama pata börek yapma işi ben de bir tutku bunnu nasıl dizginleyebilirim acaba bana yardım edin evdekilere de üzülüyorum benim yüzümden çok yiyolar ee yapılınca yeniyor işte off offf babama diyorum beni pastaneye imalathaneye ver diye ama...boshayallersmile:2: hem kendim istmeye istemeye yiyorum hem de onlar benim yüzümden yiyince 2 kat vicdan azabı hem de zayıflamaya göbeğimi eritmeye çalışıyorum düşünün o kadar emek o kadar çabaa 1 yıldır gösterdiğim emekler çabaların da heba olmasını istemiyorum böyle bişey için düşünün ki salatayı zevkle yiyen bi insanım diyetlerdeki sağlıklı beslenme alışkanlığını düzene oturtmuş biriyim ama gelin görün bu pastabörek yapma işleri tutku oldu bende

Back