• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek odasına uygun koltuk rengi

lilyumane

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
292
14
318
Merhaba zevkli bayanlar..12 yıldır kullandığım koltuklarımı döşetmeyi düşünüyorum..yemek odamın rengine göre acaba koltuklarım hangi renk olmalı.sizlerden bu konuda fikir almak istiyorum.şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• sketch-1587312917247.webp
    sketch-1587312917247.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 107
  • sketch-1587312842003.webp
    sketch-1587312842003.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 103
Masamın ve konsolumun fotoğrafını gördüğünüz üzere bambu ve kırık beyaz yemek odam..neler olabilir fikirlerinizi merak ediyorum

Koyu yeşil olabilir bence. Zevkine göre turkuaz ya da lacivert de olur ama ben yeşili daha çok yakıştırırım.

Sonbahar renkleri olabilir yeşil koltuk üzerine hardal ve kahve yastıklar, veya petrol mavisi koltuk da çok yakışır.

Kahverengi veya kırık beyaz bu tonlarda olabilir

[QUOTE="-Alinda-, post: 63629120, member: 977801"
Koyu yeşil olabilir bence. Zevkine göre turkuaz ya da lacivert de olur ama ben yeşili daha çok yakıştırırım.
[/QUOTE]

Turkuaz ve laciverti çok severim olur mu uyar mı bu takıma gerçekten

Sonbahar renkleri olabilir yeşil koltuk üzerine hardal ve kahve yastıklar, veya petrol mavisi koltuk da çok yakışır.

Petrol mavisi de güzel.hep aklımdaki renkler ama acaba uyar mı diye düşünüyorum.yemek odam 12 yıllık ve çok severek kullanıyorum.hiç olmadı sadece yemek odamın rengini değiştirip koltukları önerdiğiniz renklere uydurabilirim

Benim koltuk takımım mürdüm ve krem. Uyumu çok hoş duruyor. Bi düşünün derim

Country tarzı yakışır, sakın kahve-krem falan olmasın, hem demode hem emekli işi.

Back
X