Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yemek odasının sade olmasından yanayım, salonda öyle kalabalığa tahammülüm yok o yüzden masa sandalye tv ünitesi bide konsol aldık çok memnunum vitrin sevmediğim için aldırmadım.
kalabalıktan ve içini gösteren büfelerden hiç hoşlanmadığım için masa sandalye konsoldan oluşan bi yemek odası takımım var gayette memnunum alırken annem çok karışmıştı eşyaların sığmaz diye ama gayet memnunun herşeyimde sığdı
Büfe veya vitrin bana çok sıkıcı geldiği için bende almadım. Konsol masa ve sandalyelerden oluşan küşük bir takım aldım... Tv ünitemide ikea'dan almıştım... Mobilyalarımla da çok uyumlu oldu...
cnm bende almadım ama masa-sandalye takımı ve konsol almayı düşünüyorum.eğer çalışan bir bayan olcaksan kesinlikle camlı büyük büfeleri alma.ama şimdi çok güzel tv üniteleri var ikea da benimde bazı cam eşyalarım var belki onlar için şu tv ünitelerine eklenen küçük cam dolaplar var belki onlardan bir tane alırım