• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek odası takımıma nasıl koltuk tk. alayım (resimli)

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
.....................................................................

Eklentiler

• $sultan_yemek_2.webp
    $sultan_yemek_2.webp
    22 KB · Görüntüleme: 611
Son düzenleyen: Moderatör:
Koyu mobılya seçımınıze bısey dıyemem ama model olarak bunda ısrarcımısınız ?
buyrun belkı bunlar secenek olabılır.

$002.webp

$88880.webp

o yemek odasını almamışsanız eğer hala bence daha başka modellere bakın bu model bence pek hoş değilmiş...

Eki Görüntüle 336064 Eki Görüntüle 336064

bu yemek odasına nasıl koltuk takımı yakışır benimkiler çok koyu renk hiç yakışmıyor sizin fikirlerinizle hareket edeceğim koltuk takımı alacağıza da.

kusura bakmayın ben birşey öneremeyeceğim acayip koyu hiç beğendim desem yeri var ev hanımısınız herhalde ya da eliniz çok boş bunun tozu parmak izi al al bıtmez şimdiden kolay gelsin...o kadar güzel açık renkli takımlar varken bunun tercih edilmesi ilginç.

canım nerden buldun bu yemek odası bunlardan hala varmı diye düşündüm resmi görünce. gerçekten çok koyu ve modelide güzel değil ve siyah gerçekten çok toz belli eder sürekli toz almaya bıkarsın. tabiki bu benim fikrim senin zevkine bişey diyemem. buna nasıl bir koltuk takımı gider bilmiyorumki. açık renk alman gerekli bence. krem rengi kelebek mobilya güzel ama onlar senin mobilyanla nasıl durur bilmem.

Eki Görüntüle 336064 Eki Görüntüle 336064

bu yemek odasına nasıl koltuk takımı yakışır benimkiler çok koyu renk hiç yakışmıyor sizin fikirlerinizle hareket edeceğim koltuk takımı alacağıza da.

Arkadaşlar benim anladığım, arkadaşımız zaten bu takımı kullanıyor. Koltuk takımını beğenmediği için onu değiştirmeyi düşünüyor ve bizden yardım istemiş. Bence çokta ağır yorumlar yapmayalım. Herkesin beğenisi farklı kimisi açık renk mobilya sever kimisi siyah. Benim fikrimi sorarsam bu mobilyaya kullabilirim diyorsan krem ya da beyaz , yok çok açık olur dersen, oturma kısmı kırmızı ya da mor, kol dayama yerleri koyu renk deri olan bir takım gayet uyumlu olur.Sevgiler...

benim şahsi fikrim, siyah beni çok boğuyor yaşanacak yerlerde. salon, oturma odası dediğin yerler sanki daha huzurlu, yumuşak renkleri olması lazım gibi. ama anladığım kadarıyla koyu renk tercih ediyorsunuz, o zaman krem renkli objelerle yumuşatılabilir dekorasyon.

zor iştir ev döşemek, yenilemek, seçenek çok olunca :) kolay gelsin vallahi...

Mobilyanın siyahlığını koltuk takımını açık seçerek kır. O siyah yemek masasının altına açık renk (alacağın koltukların renginde) halı serersin. Koltuk takımının altına da siyah-koyu ton halı serersin.
Hem odayı aydınlatır. Hem de kombin yapmış olursun.

Arkadaşlar benim anladığım, arkadaşımız zaten bu takımı kullanıyor. Koltuk takımını beğenmediği için onu değiştirmeyi düşünüyor ve bizden yardım istemiş. Bence çokta ağır yorumlar yapmayalım. Herkesin beğenisi farklı kimisi açık renk mobilya sever kimisi siyah. Benim fikrimi sorarsam bu mobilyaya kullabilirim diyorsan krem ya da beyaz , yok çok açık olur dersen, oturma kısmı kırmızı ya da mor, kol dayama yerleri koyu renk deri olan bir takım gayet uyumlu olur.Sevgiler...

tatlım teşk ederim bu takımı 3,5 yıl önce almıştım hay aklıma benim arkadaşların yaptığı yorumlar aynen doğru çok toz ve parmak izi oluyor. ama değiştirme şansım yok malesef. beyaza boyasam mı acaba?

Back
X